E. El ve sıfır km. Taşıt kredisi faiz oranları ve başvuru şartları hakkında bilgiler sunmaya çalışacağım bir blog kurdum. Bu sayda üzerinden vermiş olduğum bilgiler şimdilik tamamen bilgi paylaşımı olacak şekilde dizayn edilmiştir. Daha sonraki zamanlar için banka ve finans kuruluşları tarafından teklif gelirse, onlarla anlaşıp "en uygun faiz oranları" üzerinden kredi ve kredi kartı kampanyaları düzenlemek istiyorum. Tabii ki şimdilik bunlar birer hayal ürünü ama bir çok benzer örnek gösterebilirim. Ayrıca oldukça uzun bir yol var önümüzde.

Taşıt Kredisi Faiz Oranları
Banka ve finans kuruluşları tarafından sunulan taşıt kredisi faiz oranları hakkında geniş bilgiler sunuyoruz. Ayrıca yine bankalar tarafından sunulan "en uygun faiz oranlarına sahip araç kredileri" tek tek inceleniyor ve sayfamiz üzerinden sunuluyor.

Başvuru Yöntemleri
Başvuru yapmak için bankaların sunduğu "başvuru noktaları" ve bu noktaları nasıl kullanacağınız dair geniş bilgiler veriyoruz. Nasıl başvuru yapılır ve kimler yapabilir konularına detaylı değiniyoruz.

Şartlar ve Koşullar
2. El veya sıfır km bir araç alırken başvurulan kredi için istenen şartlar ve koşullar hakkında tüm bilgileri veriyoruz. Özellikle "Findeks kredi notu" ve "KKB (Kredi Kayıt Bürosu)" hakkında geniş yelpazede bilgileri sunmaya çalışıyoruz. Özel olarak gelen sorulara cevap buluyoruz ve en kısa süre içerisinde yanıtlamaya çalışıyoruz.

Sayfamızı ziyaret ederek, yorumlar ve görüşlerinizi yaparak, sosyal.medya hesaplarınız üzerinden paylaşarak bize katkıda bulunmanız durumunda sizlere çok teşekkür ederiz. Artık birbirimize köstek değil, destek olma zamanı olduğu bu düşünüyoruz. Yazımı okuyup zaman ayırdığınız için (Hiç bir destek vermeseniz bile) çok teşekkür ederim. Saygılar sunarım. Taşıt kredisi.

Site adresi: https://www.tasitkredisi.org