Sitemiz, gelişen ve büyüyen bir sektör olan 3D baskı ve 3D yazıcı sektöründe kullanıcıların doğru fiyata ulaşabilmesi ve sektörde ki firmalara yeni iş imkanları yaratarak onları gelişmesi ve büyümesini sağlamayı hedefleyerek yola çıkmıştır. 3Dedi 16 Ekim 2017 tarihinde yayına girmiş ve sipariş almaya başlamıştır.

3Dedi kullanıcıların ve mağazaların ihtiyaçlarını karşılayacak özel bir yazılım kullanmaktadır. Sitede tüm işlemler uçtan uca şifrelenerek gerçekleştirilmektedir. Böylece kullanıcıların güvenliği sağlanmaktadır.

3Dedi.com bir pazaryeri modelidir. Bu sayede hem müşterileri hem de tedarikçileri güvence altına almaktadır. Sitemiz üzerinden yapılan ödemeler satıcının ürünü alıcıya ulaştırılmasına kadar bekletilmektedir. Böylece alıcılar ürünü onaylamadan satıcıya ödeme geçmemektedir. Bu aynı zamanda tedarikçiler içinde ödeme garantisi sunmaktadır. Kaliteli iş yapan mağazalar sitemizde yer almaktadır. Ticaret puanı düşük mağazalar sitemizden uzaklaştırılırlar. Bu yüzden kullanıcılarımızdan aldıkları ürün ile ilgili geri bildirimde bulunmalarını istemekteyiz. Böylece bir sonraki siparişlerde yeni kullanıcılarımızın karar vermesi daha kolay olur.

Arkadaşlar site hakkında fikir önerilerinizi yorumda belirtirseniz eksiklerimizi görüp giderelim.
Siteye Git.