Adana SEO Sektörünün Açık Ara Lideri İle Yükselmeye Hazır Mısınız?.
SEO hizmetleri, arama motorlarında sayfanızın üst sıralarda görünebilmesine yönelik profesyonel çalışmaları kapsamaktadır. İyileştirme ve optimizasyon çalışmalarını kapsayan bu hizmet, arama motorlarında üstlerde görünebilme potansiyelinizi yükselmek amacı ile yapılan bütün çalışmaları içermektedir. Adana SEO hizmetleri sayesinde, sitenizde yer alan bilgilerin, hizmetlerin, satışların daha fazla bir kitleye ulaştırılması konusu ele alınmakta ve sağlanmaktadır.

SEO'nun Avantajları Nelerdir?
Marka prestijini ve bilinirliğini artırır.
Geri dönüşü en yüksek ve yatırım getirisi en yüksek reklam stratejisidir.
Doğrudan ilgili hedef kitleye ulaşılmayı sağlar.
Diğer reklam giderlerinden tasarruf ettirir.
Daha fazla marka görünürlüğü sağlar.
Anahtar kelime uyumluluğu sayesinde, daha az adwords (reklam) maliyeti.

Google %95,3
Yandex %4
Bing %0,5
Yahoo %0,2
Ezici bir üstünlükle Google Türkiye’de en çok kullanılan arama motoru durumundadır. Bu sebeple Google’ın sıralama algoritmaları iyi şekilde bilerek Türkiye’den en çok kullanılan arama motoru olması sebebiyle çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirmekteyiz.

Ancak diğer arama motorları büyük ölçüde benzer bir algoritmaya sahip oldukları için, Google odaklı yapılan tüm SEO çalışmaları diğer arama motorlarında da faydasını göstermektedir.


Adana SEO’da Süreç Nasıl İlerlemekte?
SEO da süreç şu şekilde işlemekte:

Öncelikle sıfırdan başladığınızı düşünelim. Bir ürün veya hizmet satıyorsanız bu ürünün veya hizmeti hedef kitlenize ulaştırabilmeniz için özel olarak tasarlanmış Mobil uyumlu bir web sitesine ihtiyacınız var. Benim hali hazırda bir web sitem var dediğinizi duyar gibiyiz. Web siteniz mobil uyumlu mu, kod yapısı nasıl, sayfa açılış hızı ne durumda bu vb. tüm analizler yapıldıktan sonra Siteniz SEO kurallarına uyumlu ise süreç:

SEO'da Süreç
Hedeflerinizin Belirlenmesi
Hedefe Yönelik Anahtar Kelime Analizi
Sektör ve Rakip Analizi
İçerik Geliştirme Stratejileri
Dönüşüm Optimizasyonu
Link Analizi & Detox
Sosyal Medya Metrikleri
Data Analizi
Daha İyi Hale Getirmek
Adana Web Tasarım Firması inovasyon Medya