Merhaba WMaraci üyeleri;

Yeni bir site açtım. Domain konusunda ciddi araştırmalar yaptım ancak "altın fiyatları" kelimesi geçen domain bulmak cidden zor. Ya çok ucuk paralar istiyorlar, yada spamlı domainler bulunuyor piyasada. Bende forumdan bir arkadaştan az miktar para ödiyerek; AltinFiyatlari.biz domainini aldım. İlk sorum .biz uzantılı bir kelimede seo çalışmalarında başarı kaydedip edemeceğim, henüz site yeni olduğu için bunu gözlemlemek çok zor. Zaten yeterli webmaster tecrübem yok.

Site Adresi: http://www.altinfiyatlari.biz/



Sitemde canlı altın fiyatlarının yanı sıra günlük piyasa ve altın haberlerine yer veriyorum. Bunları kendim yazıyorum, alanım olduğu için içerik ve haber üretmekten çekinmiyorum. Sitenin haberler bölümüne buradan ulaşabilirsiniz: http://www.altinfiyatlari.biz/haber/

Umarım kafamdakileri gerçekleştirebileceğim güzel bir proje olur, henüz çok yeni hiti sıfır zaten, ancak hızlı olsun diye bir kaygımda yok, gerçekten ileride insanlara faydalı bir site olmasını istiyorum.

Sitedeki fiyatları diger webmaster forumundan bir arkadaş hazırladı, ancak fiyatlar tam istediğim şekilde gelmiyor, bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşların önerilerini bekliyorum, şurada canlı fiyatlar görünüyor ve tam gerçeği yansıtmıyor.

AltinFiyatlari.biz projemde bana destek olmak için sitenin Facebook sayfasını beğenebilirsiniz: https://www.facebook.com/altinfiyatlaribiz

Tüm webmaster arkadaşlarıma kolaylıklar ve iyi çalışmalar diliyorum...