Günümüzde kıyafetler ve aksesuarlar, tarzınızı göstermek ve kişiliğinizi dışa yansıtmak için oldukça büyük bir öneme sahip. Artist Shot olarak tarzını kendi zevklerine göre yansıtmak isteyenlere ve tasarımlarını başkalarına sunmak isteyenlere olanak sağlıyoruz. 2004’ten beri faaliyet gösterdiğimiz özel tasarım sektöründe zamanla uzmanlaşarak, bugüne kadar 50.000’den fazla müşterimize hizmet verdik. Müşterilerimize olabilecek en iyi hizmeti ve en iyi fiyatı sunmak Artist Shot olarak en büyük önceliğimiz.


Artist shot ile oldukça kolay bir biçimde kıyafetleri ve aksesuarları kendi zevklerinize göre tasarlayabilir veya tasarımlarınızı satışa sunabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gerek sitemize üye olmak. Üyelik işlemi tamamlandıktan sonra sitemizde bulunan kıyafet ve aksesuarlardan dilediğinizi seçerek kendi zevklerinize göre tasarlayabilirsiniz. Artist Shot üzerinden giysi veya aksesuar tasarlarken kendi tasarımlarınızı kullanabilir veya sanatçılarımızın sizler için hazırladığı tasarımlarını kullanabilirsiniz. Siparişleriniz dünya genelinde bulunan imalatçılara iletilir, hazırlanır ve istediğiniz adrese teslim edilir. Siparişiniz size özel hazırlanacağından stoklarda bulunmaz bu yüzden siparişinizin hazırlanması 1-3 iş günü sürecektir. Siparişiniz hazır olduktan sonra gönderime verilir ve mümkün olan en kısa sürede adresinize teslim edilir. Siparişinizin nerede olduğunu site üzerinden takip edebilirsiniz.

Artist Shot ile kendi yarattığınız tasarımları satışa sunabilir ve bu sayede para kazanabilirsiniz. Artist Shot tasarımlarınızı sergileyebileceğiniz bir platform sağlar. Tasarımlarınız müşteriler tarafından kullanıldığında Artist Shot ile tasarımcının arasındaki hizmet sözleşmeleri dahilinde tasarımcı emeğinin karşılığı olan ücreti kazanır. Sitemizde ürünlerini sergileyen sanatçılarımızın özgün tasarımlarının hakları Artist Shot tarafından korunur. Site üzerindeki fiyatlandırmaya üretim maliyetleri, tasarımcı payı ve Artist Shot tarafından alınan komisyon dahildir. Artist Shot müşterinin, tasarımcının ve üreticinin noktada buluştuğu bir platformdur. En iyi hizmeti vermek adına Artist Shot, satın alımdan itibaren tüm süreci şeffaf bir biçimde kontrol eder.

Biz Artist Shot olarak, müşterilerimizi memnun ederken aynı zamanda tasarımcılarımızı ve üreticilerimizi de mutlu ederek yaptığımız işten gurur duyuyoruz. Özel tasarım kıyafetler ve aksesuarlar düşüncelerinizi ve yaratıcılığınızı dünya ile paylaşmanızı sağlar. Sizlerin memnuniyetinizi devam ettirmek adına 2004’ten beri olduğu gibi yanınızda olmaya devam edeceğiz. Detaylar için tıklayın https://www.artistshot.com/