Este Lorien Güzellik Stüdyosu, 2019 yılında Eskişehir lokasyonunda Güzellik Salonu hizmetlerini devreye alması ile birlikte hanımlara özel olarak hazırladığı güzellik hizmetleri ile Eskişehir'in her geçen gün yükselen değeri olmaya devam etmektedir.

Kısa süre içerisinde Eskişehirli hanımlar nezdinde tercih edilen, güvenilir ve tavsiye edilen bir Güzellik Salonu olma başarısını yakalayan Este Lorien Güzellik Stüdyosu, sunduğu profesyonel ve geniş kapsamlı hizmetler ile dikkati çekmektedir.

Bulunduğu lokasyon içerisinde sunduğu hizmetlerde öncelikli odak noktası olarak hijyen ve kalite hususlarını alan Güzellik Salonunda sunulan başlıca hizmetler;

  • İleri / profesyonel / derinlemesine / komple cilt bakımı uygulamaları ( Cilt analizi, derinlemesine cilt temizliği, siyah nokta temizliği, cilt tonu farkı dengeleme, anti aging, buhar uygulamaları vb.) (Profesyonel cilt bakımı uygulamaları içerisinde en beğenilen hizmetleri, 6 in 1 Plus komple cilt bakımı paketi olarak öne çıkmaktadır)

  • Tüm vücut lazer epilasyon paketleri. ( Koltuk altı, özel bölge, tüm bacak uygulamaları) ( Talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda yüz bölgesi, kol, sırt, göğüs, göbek gibi farklı bölgelere de epilasyon işlemleri yapılmaktadır.)

  • Kalıcı makyaj uygulamaları (Microblading, 3D kaş tasarımı, gerçek kıl tekniği kaş kontürü, dudak kontürü, eyeliner, dipliner vb. işlemler.)

  • Kirpik liftingi hizmetleri. (Keratin bakımı ve kirpik lifting işlemleri ile kirpiklerde uzun süre doğal kıvrımlar ve hacimli bir görünüm elde edilmektedir.)

  • İpek kirpik işlemleri ( Doğal görünüm ve etkili bakışlar elde edilmesini sağlayan ipek kirpik hizmeti)

  • Protez tırnak uygulaması ( Tırnak yeme, sararma, şekil bozukluğu gibi problemlerin getirdiği olumsuzlukların giderilmesine yardımcı, protez tırnak işlemleri)

  • Ağda uygulamaları

  • Manikür ve pedikür hizmetleri



Olarak ifade edilebilir.

Este Lorien Güzellik, çalışma prensibi gereği, danışanlarına fayda sağlamayan hiçbir ürün ve hizmeti sunmamaktadır. Bu doğrultuda sunulan tüm hizmetlerde standartların üzerinde kaliteye sahip ürün ve cihazlar kullanılmaktadır. Ankara ve İstanbul'da faaliyet gösteren güzellik salonlarının ürün ve hizmet kalitesini Eskişehirli hanımlarla buluşturmayı hedefleyen Este Lorien Güzellik Stüdyosu, randevu sistemi ile seans sırası beklemeden dakik çalışma prensibi, deneyimli estetisyenleri ve sürpriz hediyeleri ile hanımlara eşsiz bir güzellik ve bakım deneyimi vaat etmektedir.

Sunulan hizmet ve işlemler hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için firmanın web sitesini inceleyebilir, periyodik olarak güncellenen blog yazılarını takip edebilirsiniz ve deneyimli estetisyenler ile iletişime geçebilirsiniz.


https://www.estelorien.com.tr/