Girişimci Filozof olarak sizlere girişimcilik hakkında bilgilendirmelerde bulunma, yeni iş fikirleri vermek ve başarı hikayelerini siz değerli girişimcilere anlatmak için kurulmuştur.

Girişimci Filozof Kosgeb Uzmanı ve Muhasebe ve Vergi Uygulamarı Mezunu iki kişi tarafından kurulmuş olup, kendi alanlarında bilgilendirmeler vereceklerdir. Amaç gelir elde etmekten önce doğru bilgilendirmelerde bulunmaktır. Şimdi herkes bir gelir elde etmek için kendi alanıyla ilgili olmasa bile makaleler yazıp, reklamlarlardan gelir elde etmektedir.

Bende daha önce bu girişimde bulunarak bir sağlık sitesi açmıştım, daha sonra anladımki asıl sağlıklı olan herkes kendi ilgi alanı ile ilgili veya kendiyle alakalı bir alanda site açarsa geri dönüşler daha iyi oluyor. Bu sebeple kız arkadaşımla beraber oturup düşündük ve böyle bir site açtık.

Şimdilik geçici bir tema ile yayın hayatımıza devam edeceğiz. Şuan tasarımımız hala yapım aşamasında bittikten sonra yeni logomuz ve tasarımımıza geçiş yapacağız.

Sitemizde neler olacak Girişimcilik hakkında konular olacak, birbirinden güzel ve motive edici Başarı hikayeleri olacak, ayrıca Kişisel gelişim, Kredi ve İş Fikirleri gibi konularada yer vereceğiz. Tasarımımız bittikten sonra ise muhasebe konularına geçiş yapacağız bu tema bizim istediğimiz şekilde yerleşime sahip olmadığı için şimdilik o alana değinmiyoruz.