İstanbul Veteriner Muayenehanesi Hospivet Veteriner

İstanbul veteriner muayenehanesi Hospivet veteriner Hekim Mahmut Baran ŞAHİN tarafından 2018’in ilk diliminde, minik dostlarımızın ve ailelerinin güvenebileceği, her imkana ulaşabilecekleri, yaşadıkları sıkıntıları ve hastalıkları en doğru ve uygun tedavi için çözüm üretmek gayesiyle Kalamış/Fenerbahçe/Kadıköy’de kurulmuştur. Temel ilke olarak sizlerin ve evcil dostlarınızın sağlığını önemseyen ve daha kaliteli bir yaşama sahip olmanız için çalışmayı gaye edinen bir hizmet anlayışı ile hareket etmektedir. Bu anlayışı gerçekleştirebilmek için günümüz teknolojisi ve deontolojik kurallarla doğru orantılı hareket etmeyi benimsemektedir. HospiVet İstanbul Veteriner Muayenehanesi; sizlerin ve evcil dostlarınızın sağlıklı ve refah dolu yaşayabilmesi için 7 gün 24 saat, gece gündüz demeden hizmet vermektedir.



7/24 acil müdahele
Acil müdahele hayat kurtarır. Yapılacak olan ilk işlem bizleri Arayıp ivedilikle evcil dostumuzu muaynehehanemize getirmeniz gerekiyor.

Genel muayene
Evcil dostlarımızı düzenli olarak genel muayeneye tabi tutmalıyız. Unutmayın ki erken teşhis hayat kurtarır.

Laboratuvar
Hastalıkların teşhisinde hemogram ve biyokimyasal tahliller hastalığın teşhisinde ve tedavisinde önem arzetmektedir.

Genel sağlık kontrolü (check-up)
Düzenli yapılacak check-up’lar hastalıkların erken teşhis edilmesine ve erken müdahelesine olanak sağlar.

Ağız kulak ve göz sağlığı bakımları
Evcil dostlarımızın ağız, kulak ve göz sağılığı hayatlarını refahla sağlayabilmesi için düzenli olarak kontrole tabi tutulmalıdır.

Cerrahi operasyonlar ve aneztezi
Evcil dostunuzu karşılaşabileceği ortopedik, travmatik ve yumuşak doku bozuklukları cerrahi operasyonlar ile eski sağlığına kavuşturulur. Bu operasyonlar derin anestezi altında yapıldığı için operasyon öncesi anestezi duyarlılığı kontrol edilmelidir.

Kısırlaştırma
Evcil dostlarımızın hem ömürlerini uzatmak, hem zührevi hastalıkların önüne geçmek hemde ev ortamına uyum sağlaması için, kontrolsüz olarak çoğalmalarının önüne geçmek için kısırlaştırma operasyonunu yapmak fayda sağla

Mikroçip uygulama ve uluslararası karne
Evcil dostlarımızın kayıt altında tutulması için olası yurt dışı seyahatlerinizde sizlerle yurt dışı seyahatine çıkabilmesi için pet passaportu şart. Olası kayıp durumlarında üzerinize kayıt edilen mikroçip ile evcil dostlarımızı bulmak daha da kolaylaşır.

Eczane
Evcil dostlarınızın reçetesinin olması koşulu ile ilaç teminini gerçekleştirebilirsiniz

Aşı uygulamaları
Evcil dostlarımızın ölümcül hastalıklarından korunmasını sağlamak için. Hem sizlerin hemde onların sağlığını korumak için düzenli olarak aşıları yapılmalıdır.

Pet hospitalizasyon
Olası tatil ve mecburiyet durumlarında evcil dostlarınızı zevkle ağırlayabiliriz.



Bize Ulaşmak İçin İletişim
Adres

Fenerbahçe Mahallesi, Selahattin Pınar Sk. No:6/AKadıköy/İSTANBUL

Tel: 0216 349 83 42
Gsm: 0555 096 66 76



İnstagram / Kadıköy Veteriner / Kalamış Veteriner
Kaynak: https://www.hospiveteriner.com