Yavru vatan Kıbrıs’ı ziyaret etmeye mi karar verdiniz? Biletiniz aldınız ve kalacağınız yer de hazır. Ama nasıl gezeceğinizi düşünüyor iseniz sakın endişelenmeyin. Çünkü dünya standartlarında hizmet veren, en iyi --> Kıbrıs araç kiralama firması emrinize amade.

--------------------------------




Ercan Havalimanı’nda yer alan kiralama firmaları size istediğiniz, en iyi marka ve model araçlar ile yardımcı olacaklardır. Sevdikleriniz ile yapacağınız Kıbrıs seyahatinizde kiralık araç alternatifi size rahat bir ulaşım imkanı ile konfor sunacaktır. Bölgede gezilecek yerler birbirine yakın olması ve çok düzgün yapılandırılmış karayolları ile birbirine bağlanması sebebiyle araçla seyahati kolay hale getirmektedir. Birçok şehre kesintisiz karayolları ile bağlı Ercan Havalimanı Başkent Lefkoşa’dan 30 km kadar uzaklıktadır. Lefkoşa – Girne yolundan ortalama 1 saat içerisinde Girne’ye ve Lefkoşa – Gazimagosa karayolu üzerinden ortalama 1,5 saat içerisinde de Magosa’ya ulaşabilirsiniz.

Kalabalık aileler için büyük araçlardan, arazi araçlarına veya lüks spor araçlarına kadar tüm alternatifleri bulabileceğiniz Kıbrıs araç kiralama hizmetleri her zaman destekleri ile tatilinizi güzel geçirmeniz için çalışmaktadır.

Kıbrıs’ta Araç Kiralama Hizmeti Nasıl Alınır
KKTC’ye seyahatiniz öncesinde ya da Ercan Havalimanı’nda araç kiralama hizmetini rahatlıkla alabilirsiniz. Seyahatiniz öncesinde kibrisarackiralama.com adresini ziyaret ederek size uygun bir aracı evinizin rahatlığında seçebilirsiniz. Kıbrıs Araç Kiralama olarak Ercan Havalimanı yanı sıra Lefkoşa ve Girne’de bulunan ofislerimiz ile size 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz. Özellikle araçlarımızın güvenliği için Euro NCap testlerini başarı ile tamamlamış araçları tercih ederek siz değerli misafirlerimizin can güvenliğini korumak için çalışmaktayız.
_______________
Kıbrıs’ta hemen kiralamaya hazır araç modelellerini, teknik özelliklerini ve fiyatlarını https://www.kibrisarackiralama.com/kiralik-araclarimiz/ linkini tıklayarak inceleyebilirsiniz.
_______________

Araçlarımız isteğe bağlı olarak deposu dolu veya boş şekilde verilmektedir. Ancak araç kiralayanların en büyük derdi olan akaryakıt istasyonları Kıbrıs için büyük sorun teşkil etmemektedir. Havalimanından bir kilometre uzaklıkta yer alan akaryakıt istasyonu yanı sıra yol üzerinde ve şehir merkezlerinde birçok istasyon bulmak mümkündür. Gerekli durumlarda yol yardımı ile de müşterilerimizin olası sorunları için yanında olan firmamız siz değerli misafirlerinin güzel bir tatil geçirmesi için çalışmaktadır.

Kuzey Kıbrıs’ta araç kiralama hizmetleri almanız için ilk önce sözleşme imzalamanız gerekmektedir. Sözleşmesi sonrasında istediğiniz marka ve modeldeki aracınızı teslim alabiliyorsunuz. Kiralama bitiminde firmamızı aradığınızda ise aracınızı istediğiniz yerden teslim alabiliyoruz. Ödemelerimiz araç teslimi ile birlikte nakit ya da kredi kartı ile kolay şekilde yapılmaktadır.

KKTC’de Uygun Fiyat Garantisi İle Araç Kiralayın
Kıbrıs Araç Kiralama firmamız sizlere en uygun fiyat garantisi ile araç kiralama imkânı sunmaktadır. Kibrisarackiralama.com internet adresimiz üzerinden araç seçiminizi, araç alma ve iade tarihlerinizi girerek fiyat araştırmasını kolayca yapabilirsiniz. Klimalı araçlarımız ile Kıbrıs’ın sıcak yaz günlerinde serin bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Günlük 80 TL’den başlayan fiyatlarımız, otomatik vitesli, lüks ve konforlu kiralık araçlarımız ile size sadece Kıbrıs’ı keşfetmek kalacaktır.


___________________________________
7/24 Rezervasyon: +90 533 888 2929
E-Mail: bilgi@kibrisarackiralama.com
Web Sitesi: www.kibrisarackiralama.com