Site: https://www.rotamhikaye.com/

İçerik: Kamp Malzemeleri, Kamp Yerleri, Gezi, Gezi Yazıları, Kamp Önerileri, Tur Bilgileri

Yazar: Mecit YILMAZ ( @rotamhikaye)

Kamp ve Gezi Hakkında Tüm İçerikler rotamhikaye.com ’da!

Rotamhikaye.com kamp ve doğa hayatını içerisinde barındıran, gezi turları, gezilecek ve mutlaka görülmesi gereken yerleri anlatan bir gezi içerik sayfasıdır. Sayfa içerisinde kamp malzemeleri, kamp yerleri, uygun kamp ekipmanları, kamp çadırı, kamp önerileri, gezi rotaları, gezilmesi gereken yerler, gezi rehberi gibi birçok konu hakkında içerik bulabilirsiniz. Son günlerde gittikçe popüler olan Yedigöller ve Erikli Yaylası hakkında Yedigöller kamp rehberi ve erikli yaylası kamp hakkında bilgilerde bulunmaktadır.

Rotamhikaye, Türkiye’nin keşfedilmemiş bölgelerinde çekildiği fotoğrafların altına o bölgeyi betimleyerek anlatması olarak bilinmektedir. Edebiyatı ve sanatı kamp ve gezi turları ile birleştirmesiyle sosyal medyada yeni bir akım başlatmıştır. Bu akımdan sonra birçok gezgin fotoğrafların altına betimleyici yazılarak yazarak farklı bir anlatım tarzı izlemeye başlamıştır.

Sosyal medyada hızla büyüyen bir sayfa olan rotamhikaye çok kısa bir süre içinde adından sıkça söz ettirmiştir. Sizde kamp yapmaya meraklı iseniz ve nasıl yapılacağı hakkında tüyolara ihtiyacınız var ise mutlaka rotamhikaye.com adresini ziyaret ediniz. Gezi rotalarınızı oluşturmadan önce mutlaka web adresi üzerinden o bölge hakkında yazılan içerikleri okuyunuz. Böylelikle en az bilinen bölgelere zaman kaybetmeden hızlıca ulaşma imkanına erişebilirsiniz.

Ayrıca rotamhikaye.com üzerinden ücretsiz kamp alanları haritasına erişebilir ve böylelikle Türkiye’de kamp yapılacak en iyi bölgeleri öğrenebilirsiniz.