CN-A108–010 Denizde Balıklar Kanvas Tablo

Seçtiğiniz kanvas tablolar, Duvar Online kalite ve güvencesiyle 2–3 iş günü içerisinde elinize ulaşıyor.

Kanvas tablolarımız gerçek kanvas bezine baskıdır. Duvar Online, her zaman müşteri memnuniyetini önemser. Web sitemizde bulunan online destek penceremiz aracılığıyla bize aklınıza gelen her şeyi sorabilirsiniz. Ya da cep numaramızdan bizleri arayabilirsiniz. Ücretsiz kargomuz bulunmaktadır.

65*45cm, 90*65cm ve 130*80 ölçülerinden seçim yapabilirsiniz.

Duvar Online

9 yıllık tecrübesi, kaliteden ve samimiyetten şaşmayan duruşu, müşteri memnuniyeti amacıyla duvar kağıtları, 3 boyutlu duvar paneli, dekoratif aynalar ve kanvas tablo konusunda uzman bir firmadır. Kargonuz 2-3 iş gününde size teslim edilir.

Kanvas tablolarımız gerçek kanvas bezine baskıdır. Özel fırınlanmış, yamulma bozulma yapmayan ahşap kasnak ile hazırlanır.

Parçalı kanvas tablo modelimiz 4 parçadan oluşmaktadır. Parçalar 40*40 cm iki adet ve 30*60 cm iki adettir. Görseldeki dizilmelidir ve parçalar arasında 2 cm boşluk olmalıdır. Gösterildiği gibi dizildiğinde 146 * 72 cm olacaktır.

2-3 gün içinde elinize ulaşır. Kanvas tablolarımız yüksek baskı kalitesi yapan son teknoloji makinemizden çıkıp ahşap kasnağa giydirilip evinizde ya da ofisinizde çok hoş duracak bir tablo olmaktadır.