Site Adı: Kurumsal Shop - Türkiye'nin Web Mağazası
Site Adresi : Kurumsal
Sitenin kullandığı altyapı : PHP
Açıldığı Tarih: 14 Şubat 2018
Site İçeriği & Amacı : PHP, ASP, GRAFİK TASARIM, HTML 5, JAVASCRİPT, MOBİLE UYGULAMA, WORDPRESS, OPENCART, ECOMMERCE, EKLENTİ üretimi ve satışını sağlamak.
Her zaman projeler üretmeye devam ediyor, durmadan çalışıyoruz.Fikir Proje Ajans ve Teodrus Ajans ortaklığında başlattığımız Kurumsal.shop projemiz yayın hayatına
başladı. İlk olarak Kurumsal V1 php script çözümleriyle satış faaliyetinin ilk adımlarını attı. Sürekli gelişim ve üretim gösterecek olan Kurumsal Shop Web Mağazası
Arama motorlarının ve diğer etkenleride göz önünde bulundurarak daha iyi yazılımlar ve ürünler üretmeye devam edecektir.
Her sektöre yatkın çözümlerle birlikte, sizlere daha iyi hizmet vermek adına, üç ana koldan yayım hayatına başladı.
1. Üretim Ekibi
2. Destek Ekibi
3. Satış/Pazarlama Ekibi
Alışveriş yapan herkesin iyi bir şekilde hizmet verebilmek adına 3 aylık süreçte sıkı ekip çalışmasıyla, faaliyet hayatına çok iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz.
Her türlü, görüş ve önerileriniz için bizimle iletişim bilgilerimizden ulaşabilir, bizlere iletebilirsiniz.
Kurumsal.Shop Türkiye'nin web mağazasının ilerleyen günlerdeki hedefleri söylemek gerekirse, Türkiye'nin Codecanyon'u olmak.
Çok yakın zamanda, Pazaryeri modülümüz aktif olacak. Yazılımcı ve Tasarımcı arkadaşlarımız ürünlerini Kurumsal.Shop üzerinden kolayca ve düşük komisyon ile satabileceklerdir ve satıcılar
scriptlerini şifrelemek için ücret ödemeyecek, Kurumsal.Shop özel şifreleme sistemiyle şifreleyecek, ürünlerini koruma altına alarak, lisans panelini kullanma haklarına sahip olacaktır.
Bayi sistemimiz aktiftir. Bayimiz olarak, ürünlerimizin satışından gelir elde edebilirsiniz.Kurumsal Pro Üyelik İl Kurumsal V1 ürünlerinden uygun fiyat ile çoklu şekilde yararlanma imkanız da vardır. Bizleri Sosyal hesaplarımızdan takip ederek, indirimlerden, kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.
Bayimiz olmak için, bizimle Kurumsal.Shop sitesinde yer alan destek merkezi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.