Polis ve Asker Adaylarının Adresi | Polisyeri.Com

Küçüklükten başlamak üzere okullarda öğrencilere sorulan büyüyünce ne olacaksın sorusuna verilen cevaplardan en fazlası şüphesiz ki polis veya asker olacağım cevabıdır. Ülkemizde küçüklükten gelen bu sevda ilerleyen yaşlarda da kişileri etkisi altına almaktadır.
Polis olmak isteyen binlerce gencimizin bulunduğu günümüzde sürekli olarak polis alımları devam etmektedir. Polis alımlarının devam etmesiyle polisliğe hazırlanan polis adayları içinde rehberlik edecek site sayısı elle sayılır durumda olması nedeniyle bizde Polisyeri sitesini sizler için açmış bulunmaktayız. Sitemizde polis meslek yüksek okulu, polis meslek eğitim merkezi, polis amirleri eğitim merkezi ve polis özel harekat alımları ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.
Web sitemizde polis adaylarının yanı sıra asker olmak isteyen adaylarımız için de detaylı bilgilerin yer aldığı kategorimiz bulunmaktadır. Bu kategori içerisinde uzman çavuş, astsubay ve subay nasıl olunacağını alım detaylarını bulabilirsiniz.


Asker Alımı sitemizde polis ve askerlerimizin yanı sıra son zamanlarda revaçta olan çarşı ve mahalle bekçisi adaylarını da unutmadık onlar içinde ayrı bir kategori hazırlayarak sınavlarda rehberlik etmek amacındayız.
Sitemiz içerisinde Bekçi Alımı polis, asker ve bekçileri ilgilendiren tüm yönetmelik ve mevzuat bilgilerini de ulaşabilirsiniz.


Açıklama: Polis amirleri eğitim merkezi, polis meslek eğitim merkezi, polis meslek yüksek okulu, polis özel harekat gibi polis alımları, asker alımları, jandarma özel harekat alımı, subay-astsubay alımı ve çarşı-mahalle bekçisi alımları ile ilgili olarak bütün detayları sitemizde bulabilirsiniz.