Seo (arama motoru optimizasyonu) çalışmaları ile web sitelerinin görünürlükleri arama motorlarında daha ön plana çıkarlar. Daha alt sıralamalarda olan web siteleri, seo çalışmalarındaki trafik artışı, otorite çalışmaları, link profil otoritesi, sayfa optimizasyonları ile daha üst sıralamalara çıkarlar.

Seoskop olarak sizlere tam da bu noktada hizmet vermek için buradayız. Seo paketi satmıyoruz, optimizasyon ve otorite çalışmaları yapıyoruz.

Seoskop Seo Hizmetinde Neler Var?

Detaylı Web Site Analizi

Ahrefs, majestic, screaming frog, semrush gibi araçlar ile sitenizi analiz ediyor DA ve PA değerlerini öğreniyor, zayıf alt kelimelerinizi tespit ediyor, anahtar kelime üzerindeki aranma hacimlerini tespit ediyor ve sitenizdeki zayıfları tespit edip not ediyoruz.

İç Optimizasyon Analizi ve Düzenlemesi

Başlık, açıklama, alt etiket uyumu, uygun anahtar kelimeye H etiketi düzenlemesi, kırık link tespitleri, kod sıkıştırmaları, türkçe karakter sorunu gibi bir çok kriteri kontrol ederek düzenlemesini gerçekleştiriyoruz.

Otorite Çalışmaları
Yüksek trafiği olan yerlerde marka tanıtımızı yaparak marka bilinirliğinizi artmasını, sitenize trafik akışını ve etkili backlinkler almasını sağlıyoruz.

Backlinkler ve tanıtım yazıları
DA ve PA oranları yüksek web sitelerine site linklerinizi kaydediyoruz. Buralarda Google botları site URL adreslerini kendi bünyesine indexlemesini sağlayarak Link Profil Otoritesini sağlamlaştırmaya çalışıyor, saflardaki sıralamalarını sağlamlaştırarak, dalgalanmalardan ya da anti seodan kaynaklacak olayları en aza indirgemeye çalışıyoruz.

Daha detaylı bilgi için web sitemiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Eskişehir Seo