Arkadaşlar hepinize merhaba,kısmet olursa 2 aralık pazartesi günü ofisimi açıyorum.İlk işyerim olacağı için biraz tedirginlik yaşamıyor değilim,fakat yapacağımız işler sayesin'de iyi işler yapacağımıza inanıyorum.Şuan'da anlaştığım ve 2 aralık itibari ile çalışacağımız 3 kurum var. Bunlara içerik hazırlayacağız. Ve günde hatrı sayılır bir sipari aldığımızı söylemek istiyorum. Ancak bir de şöyle bir sistem yapma kararı aldık. Hem site sahiplerinin elini biraz rahatlatmak hemde bize ek bir kazanç olması için planladığımız bu sistem şöyledir;

Site sahiplerin'den her hangi bir makale ücreti alınmayacak. Günde 1 ila 5 yazı için anlaşılacak ve 1 hafta boyunca yazılan yazılar'dan her 1000 hitte 2₺ para bizim kasamıza yatacak. Her 1 ay da bir yeni bir anlaşma yapılacak. Ödemeler Pazartesi'den Pazartesiye olacak. Gelen hitlerin hepsi toplanacak ve pazartesi günü ödememizi geçecek.

Bu sistem bize ne kazandıracak ?

Yapılan çalışmalar'da yorum hizmetimiz'de olacaktır.Sitenize günde 1 ila 5 yorum gelecek. Bu konuda garantimiz vardır. Yorum hizmetleri özgün olacak ve sitenizi daha da yükseğe çekecektir. Ayrıca cebiniz'den her hangi bir ücret çıkmayacak. Adsense'den gelen paradan bize ödeme geçeceksiniz. Bizimle para kazanacağınızın garantisini veriyoruz. Aldığımız paranın sonuna kadar hak edeceğimizi düşünüyoruz.Toplam olarak 1 hafta gelen hitler'den kazancımızı alacağız. Geri kalan tüm ödemeler size aittir. Tüm anlaşmalarımız her yazı için 1 haftadır. Bu sistem ile kesinlikle kazanacaksınız ve siteniz daha da yükselecektir.Yazılan tüm yazılar %100 özgün ve okunabilirliği yüksektir.

Bu Sistemin Devamlılığı Nedir ?

Ofisimiz açık oldukça ve biz çalışmaya devam ettikçe bu sistem her zaman kalıcı olacaktır. 2 Aralıktan itibaren 10 adet site ile çalışmayı planlıyoruz. Daha sonra talep ve arz durumuna göre 15 ila 20 siteye çıkartmayı planlıyoruz.

Ücretlendirme ;

1000 hit 2₺
2000 hit 4₺
3000 hit 6₺
4000 hit 8₺
5000 hit 10₺

Ödeme Yöntemler ;

Ziraat Bankası - EnPara - Papara