Site Adresi: https://thearabam.com/
lütfen siteye bir girin içine bir bakın.

Site Satılıkdır. İlanı Site Alım Satım Bölümünde
Hakkımızda

Site yönetimi olarak, otomobiller hakkında konuşmayı seven araç sahiplerine ulaşmayı hedefliyoruz. Yıllarını araçlara vermiş dinamik kadromuzun tecrübelerini sizinle paylaşıyor ve araçlar hakkındaki her konuda rehberlik ediyoruz. |Hakkında|

Kendi bilgilerimizle yetinmiyor, sektördeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Alanında uzman ustalarla görüşmeler yaparak bilgi ediniyoruz. Bizi takip edenlerin başkaca bir kaynağa ihtiyaç duymadan sorunlarından kurtulmasını istiyoruz.

Araçları bütüncül şekilde değerlendiriyor, hukuki bilgilerden mekanik aksama kadar her bir konuda doyurucu içerikler hazırlıyoruz. Araç sahipleri tarafından merak edilen konuları araştırıyor ve bunların çözümünü üretiyoruz.

Araç sahiplerini bıktıran kronik arızalara son vermek için özel bir çaba sarf ediyoruz. Hangi aracın ne tür kronik arızası olduğunu listeliyor ve bunların olası sonuçları hakkında araç sahiplerini uyarıyoruz. Ayrıca söz konusu arızaların tamiri konusunda ülkemizde isim yapmış kişilerin düşüncelerine yer veriyoruz.

Araç sahiplerinin ne konuşmak istediğini biliyor ve özgün çalışmalarımızla onların ilgisini çekiyoruz. Hangi aracın hızlı olduğu, hangi modelin verdiği, yakıt tasarrufu için neler yapılması gerektiği gibi içeriklerle bazen eğlendiriyor bazen de düşündürüyoruz.

Takipçilerimizin güncel gelişmeleri öğrenmek için yeterli zamanı olmadığını biliyoruz. Onlar için güncel gelişmeleri izliyor, sıfır ve ikinci el araç piyasasındaki değişimleri not ediyoruz. Pahalı olanları, satılmayanları, az yakanları, vergisi çok olanları belirliyor ve takipçilerimizi bilgilendiriyoruz.

Aracın mekanik aksamı ile ilgili teknik yazılar hazırlıyor, parçalar ve bakımları ile ilgili detaylı içerikler üretiyoruz. Periyodik bakımlardan araç muayenesine kadar yapılacaklar hakkında uyarılarımızı yapıyor, özel tarihleri hatırlatıyoruz.

Karşılaştırma sistemimiz sayesinde ikinci el ve sıfır araçların karşılaştırmasını yapıyoruz. Yeni araç almayı düşünenlerin tek tuşla birden fazla kıyaslama yapabilmesini sağlıyoruz. Aracını satmak isteyenlere de değer takdiri hizmeti veriyoruz ve araçlarını gerçek değerleri üzerinden satmalarını sağlıyoruz.