ReklamSenin.com Güvenli Reklam Aracılığı yapan firmadır.
Ne Yapar Bu ReklamSenin ?

Web Reklamcılığı & BİllBoard & Youtube Kanalınızın Video Arası & Sosyal Medya Sayfalarınız gibi platformlardaki reklamlarınızı pazarlar ve aracılığını yapar, müşteriyle doğrudan tarafımız iletişime geçer ve size sadece işi bitirip tutarınızı almak kalır.

Sitemizde 2 tür ilan var

Ücretsiz ve Ayrıcalıklı

Ücretsiz İlan Versisteminde ilanınızı oluşturabilirsiniz ancak karşı taraf sizden paketinizi satın alamaz. Taraflar kendi aralarında alışverişi tamamlar.

Aycılaklı İlan Versisteminde ilanınızı ücretsiz bir şekilde oluşturabilir, paketlerinizi yazıp gün&açıklama ve fiyatlarını belirleyerek müşterilere sunabilirsiniz.
Paketler satıldığı zaman bıraktığınız iletişim adresine doğrudan sizi arıyor&ulaşıyor ve paketinize göre işlemlerinizi sağlıyoruz. İş bitirmenize destek çıkıyoruz ve satın alma sonrası belirlenen tutardan %20 komisyon kesip bakiyenize veya belirlediğiniz mail adresine işliyoruz.

Sistemimizde göze çarpan bir kaç hata olabilir, sitemiz geliştirilme aşamasında. Sitemiz iletişime daha çok önem veriyor, gelişiminde iletişim odak noktamız.

Amacımızın temeli ise tarafların alışverişte ki güvenliği ve %100 memnuniyetidir.

Sizden istediğimiz destek ise, sitemize eğer reklam yapıyorsanız, üye olup dilediğiniz kategoriden sitenizin ilanıdır. Bu gelecekte sizin yararınıza olacaktır, çok yakında sitemizin reklamını yaparak Türkiye çapında müşterilere ulaşmak istiyoruz. Müşteri potansiyelimiz yüksek fakat satın alınabilecek ilanlarımız az.

Daha önceden rahatsız ettiğim ve beni dinleyip üye olup ilanlarını oluşturan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Vaktinizi ayırdığınız için siz değerli okurlara da teşekkürlerimi sunarım.

İletişim için mesaj atabilirsiniz, herkese iyi günler ^^

www.reklamsenin.com