2014 Yılında hizmet hayatına Ankara'da başlayan, Türkiyenin en hızlı büyüyen Yurtdışı eğitim danışmanlığı AnkaStudy profesyonel ekibi ile yola devam etmektedir.

Yurtdışı Dil okullarında Dil Eğitimi, Yurtdışında Lise Eğitimi, Yurtdışında Üniversite Lisans ve Yüksek Lisans eğitimi, Yurtdışında Sertifika Programları, Yurtdışında Yaz Okulu ve Sömetr, Erasmus Danışmanlığı, Vize Danışmanlığı alanlarında hizmet veren AnkaStudy Eylül ayından itibaren New York, İstanbul ve Eskişehir şubeleriyle markalaşmaya devam etmektedir.

Öğrencilere sağlanan eğitim bursları, gidilecek ülkedeki konaklama ve yaşam seçenekleri değerlendirmesi ile öğrencinin bütçesine göre ayarlanan profesyonel okul seçimi ardındanda başvuru hizmetimiz; eğitim, kariyer ve ögrenci memnuniyeti ve gelişimini hedeflemektedir. Başvuru sonrası ögrencisini sahiplenerek eğitim hayatı boyunca ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye devam eden AnkaStudy bir çok ülkedeki üniversite ve dil eğitimi kurumlarıyla pozitif yönde gelişen ve gelişmekte olan ilişkileriyle eğitime yatırım yapmaya devam etmektedir.

Kesin sonuç garantisi ve mutlu birçok öğrencisi ile sizde AnkaStudy ailesine katılabilirsiniz.