Merhabalar öncelikle kendi yaptıklarım ve durumu büyütmeliyim ki sizlere daha doğru bir yol çizme fikri görebilsin.
Benim bayan giyim üzerine bir butik işletme profilim mevcut. Bu hesabı tamamen Instagram kuralları çerçevesinde ve yapay zeka kullanarak gerçek kişi davranışları sergileyerek sayfama hedef kitle mi topluyordum. Yavaş ilerliyor olsa da kazanç doğrultusunda da ışık veren bir gelişme içerisindeydim. Bugünden geçtiğimiz bir buçuk ay kadar Instagram ve genel olarak internet aliminden uzak kaldım. Geri döndüğümde ve telefonumda Instagram güncellemelerini yaptıktan sonra bambaşka bir Instagram algoritması ile karşılaştım.
Hayatımda hatırladım ilk ve tek olay şu oldu ki "Instagram ağzından İlk defa bu kadar açık ve net bir uyarı gördüm" uyarı gayet açık ve net bir şekilde benim bir program kullandığımı ve bunu kullanmaya devam edersem hesabımın kapatılacağını söylüyordu.

Son 2 haftadır hiçbir şey kullanmadan sadece paylaşım yapıyorum ve ulaştığım nokta olduğum yerdi hala! ;)
1 olsun 3 olsun sürekli bir takipçi artışı var ancak aynı hızda takipçi de gidiyor.

2 hafta önce de üç aşağı beş yukarı takipçi sayım 4305 idi! Şu anda öyle.
Önceki kullandığım programı yazılımcısı ınstagram'ın yeni kurallarına göre yeniliyor.
Belki hatta büyük ihtimalle program yine sorun çıkarmayacak bir şekilde ben tekrar kullanacağım. Gerçi bu sefer Instagram bana çok sağlam bir şekilde "BİZ ARTIK 2.PART 3.PART YAZILIMLARI HİÇBİR ŞEKİLDE İZİN VERMEYECEĞİZ" ben de ciddi anlamda en azından böyle bir düşünce oluştu.

PEKİ ŞİMDİ
BEN NE YAPACAĞIM?
_ gidenden çok gelenin olmalı.
_bu yeni gelen profiller tabii ki gerçek mi önceki gibi alışveriş yapma ihtimali yüksek benim müşteri portfoyum olmalı.

şu an programı kullanmıyorum ve bunun dışında ne yapacağımı bilmediğim için de"hiçbir şey bilmiyorsan hiçbir şey yapmamak en iyisidir" mantığında sadece paylaşım öpüyorum.

Peki bu duruma kadar gelmiş bir hesabı bu saatten sonra bu şartlarda ben nasıl daha başarılı bir tablo çıkaracak hale getireceğim?

LÜTFEN !
BANA KOPYALA YAPIŞTIR FİAT LİSTESİYLE ŞU KADAR TAKİPÇİ ŞU KADAR GİBİ GELMEYİN !