Herkese merhaba arkadaşlar, hesap tanıtımı için video çekip Youtube'ye attım.
Hesap : @ezgi.soyturk34
Total : 30K
Bot : Max 3 K

Organik hesap kasmanın çok zorlaştığı bu günlerde, piyasalarda bir hayli yüksekmiş durumda. Videoda ses kaydı yapamadım neler anlatmak istediğimi aşağıda özetliyorum.

* Gelen DM kutusu mesajlarını gösterdim, Maximum 1 aylık göstere biliyorum bir bu kadarda DM mesajı kesin vardır belki de daha fazlası..

* Daha sonra nasıl bu takipçilerin profil ziyaretinin yüksek olduğunu göstermek için, ünlülerin altındaki yorumlarımı gösterdim. Her ünlünün fotoğrafının altında ezgi.soyturk34 hesabını üstlerde görebilirsiniz.


* En sonda Bir fotoğraf kaç gerçek beğeni ve yorum alıyor onu gösterdim.


Videonun daha uzun hali var ( etkileşim ne kadar, Story izlenme istatistikleri vs. )

Uzun lafın kısası 1.5 / 2 aydır her gün popüler fotoğrafların altına yorum attım (günde 100-200 arası ) Bir iş yerinde mesai harcar gibi emek harcadım. Çok nadir bulunan bir yorum beğeni panelini bulup ve aylık panel ödemeleri yaptım. Yani masraf ettim. Takipçilerin hepsi erkek değil bayan oranı da yüksektir, beslenme uzmanı olarak paylaşımlar yaptığım için kız kiltlesini de topladım. Hesap satılmazsa ya butik sayfalarımın arasına ekleyeceğim yada 100 k takipçi atıp sayfayı mizaha çevirip dahada büyüteceğim. etkileşimi yüksek bir sayfa çünkü attığım o yorumlar fotoğrafların altında kalacak, takipçiler gelmeye devam edecek.

Fiyat : 1700 tl. İstanbul içi elden teslimat yapılabilir.



Youtube video : https://www.youtube.com/watch?v=Kd9YI430dO0&feature=youtu.be