Sosyal Medya Hizmetleri





⭐⭐Sosyal medya hesaplarınız ve işletme sayfalarınız için beğeni, takipçi, abone, izlenme ve diğer ihtiyaçlarınızı panel yardımı ile otomatik olarak, uygun fiyatlar ile gerçekleştirebilirsiniz. Size uygun olan servisleri ihtiyaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz.


⭐Servis Fiyat Listemiz⭐


⭐Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Hizmeti veren bir panel olmak için çalışıyoruz.
Sosyal medya hesaplarınızı ve sayfalarınızı artık hiç bir desteğe ihitiyaç duymadan Onesosyal SMM paneli yardımıyla kontrol edebilir ve hit almasını sağlayabilirsiniz.
⭐Sistem üzerinden online 7/24 güvenli bir şekilde bakiye yükleyebilir ve sipariş oluşturabilirsiniz. Shopier güvenli ödeme entegrasyonu tamamlanmıştır.
⭐API ile kendi panelinize servis çekebilir müşterilerinize hizmet sunabilirsiniz. APİ için Destek ekibine talep açabilirsiniz.
⭐Siparişleriniz otomatik olarak başlar ve sonuçlar otomatik olarak gerçekleşir.
⭐Size para karşılığı üyelik satmak isteyen şahıslarla iletişim kurmayınız!
SMS ile şifre değişikliği aktif hale gelmiştir. Şifrenizi hatırlamıyorsanız kayıt olurkan kullandığınız telefon numarası ve email adresi ile şifremi unutttum bölümüne tıklayınız. Yeni şifreniz SMS ile tarafınıza otomatik olarak gelecektir.
⭐ Üye olmadan işlem yapabilme Onesosyal ile mümkün. Paket Servisler bölümünde size uygun paketleri seçebilir ve online ödeme ile servislerimizden üye olmaya gerek kalmadan yararlanabilirsiniz.

SMS/SELİ MESAJ :0850 305 37 61
info@onesosyal.com