Sevgili arkadaşlar,
Öncelikle hepinize merhaba.

Tamamen bir sosyal sorumluluk projesi olarak bir instagram hesabı açtım bilimkariyeri isminde.

Bu sayfada ilgililere makale, akademik bildiri, tez, proje yazımı, lisansüstü eğitim vs. konularında paylaşımlar yapacağım fırsat buldukça. İlgi görürse uzun süreli bir proje olarak devam ettirmek istiyorum.

"Peki sen kimsin de bu konularda bilgi vereceksin" diye düşünenler olabilir, beni bu forumda gerçek hayattan da tanıyanların bileceği üzere uluslararası ,kabul oranı çok düşük bilimsel dergilerde yayınlar yapmış, milyon dolarlık Avrupa Birliği destekli projelerde görev almış, alanın en iyi bilimsel etkinliklerinde akademik bildiri sunmuş bir akademisyenim. Ancak hiçbir zaman her şeyi en iyi bildiğimi iddia etmedim, eminim bu işleri benden çok daha iyi bilenler de vardır, ben bildiğim kadarıyla anlatacağım. Makale nasıl yazılır, proje nasıl yapılır, nasıl hazırlanır, bir konferansta sunum nasıl yapılır öğrenmek için inanın ben çok zahmet çektim, istiyorum ki bu işe yeni başlayan arkadaşlar bu zahmeti çekmesin.

Altını tekrar çizmek gerekirse bu bir sosyal sorumluluk projesi, finansal bir beklentim yok. Instagram hesabı olarak yayına başlama sebebim de bu. Maddi beklentim olsa oturup "Bilimsel Araştırmaya Giriş" diye bir kitap yazar, bir yayın evinde bastırır 10 liraya 15 liraya peynir ekmek gibi satardım ama amacım bu değil.

Lafı uzatmayayım, süreklilik konusunda tek beklentim takip ve ilgi. Eğer ilgi görürse devam ettirmeyi düşünüyorum.

Sayfaya şu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://www.instagram.com/bilimkariyeri/?hl=tr

Bu arada projeyle ilgili varsa değerli önerilerinizi de bekliyorum.