Merhaba,

Anında teslim edilebilir , en uygun fiyatlı kirala senin olsun sunucu hizmet kapsamındaki tek stok makinamız aşağıdaki gibidir. Kısaca özetlemek gerekirse, aşağıdaki özelliklere sahip sunucuyu 12 ay boyunca kiralama sözünüze , 12.ay sonunda sunucu aşağıdaki donanımları ile beraber tamamen size ait olmakta, istediğiniz yerde barındırabilmektesiniz. Aşağıdaki fiyat içerisine barındırma hizmeti dahildir.

Marka : HP Server 2U
Model : DL380 Gen7
İşlemci : 2 x Intel Xeon X5660
RAM : 128 GB DDR3
Disk : 1 TB SSD ( Samsung )
Disk Kızağı : Full
Raid Kartı : Mevcut
Power : 2 x Power Supply

12 Ay Kirala Senin Olsun kapsamında aylık ödenmesi gereken tutar : 825 TL + KDV şeklindedir.

Sipariş Vermek İçin Tıklayınız.

KSO hizmeti ile sağlanan barındırma hizmeti özellikleri: 2U Barındırma Alanı / 1 Amper Elektrik / 1 Gbit Port / 100 Mbit Hat / Limitsiz Trafik / 1 Adet İp Adresi / Ücretsiz Voxility + TTDOS Firewall / İstanbul Tier III+ Lokasyon şeklindedir.

https://www.verigom.com web sitemiz üzerindeki canlı destek üzerinden hizmet ile ilgili merak ettikleriniz için iletişim kurabilirsiniz.

Verimerkezimiz tamamen global olan Tier III + Telehouse İstanbul Group markasıdır. İstanbul tarafında BTK, Bank Of China, Ebebek , PayPal gibi büyük kurumlara ev sahipliği yapmaktadır. Gerçekten çok güzel ve kesintisiz bir hizmet alacağınızdan şüpheniz olmasın. 6 farklı yedekli operatör alt yapısı ile Türkiyenin en geniş ve çeşitli internet operatör alt yapısına sahibiz.Yedeğin yedeği şeklinde enerji alt yapısı bulunmaktadır.Altyapımız kesintisiz hizmet odaklı çalışmaktadır. Network cihazlarımız router tarafında cisco, Firewall tarafında Fortigate, Switch tarafında ise Juniper şeklinde ayarlanmıştır.
Türkiyenin en uygun KSO hizmet sağlayıcılarından biri olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu özelliklere sahip bir sunucuyu şuanda kiralamak isteseniz aylık 600 - 700 TL bandında iken, ekstra sadece 200 250 TL fark ödeyerek 12 ay sonunda sunucu sahibi olmuş oluyorsunuz. Buda standart kiralamaya kıyasla senede 2000 - 2500 TL yapmakta, fakat 2000 - 2500 TL gibi bir rakamlara böyle bir sunucuyu direk satın almanız imkansızdır.Günümüz dolar kurunda sadece disk fiyatları dahi çok uçuk seviyelerde iken oldukça avantajlı bir teklif olduğunuzu göz önüne almanızı isteriz.

Bilgilendirmeler

- İlgili stok sipariş sonrası anında teslim edilebilir durumdadır.
- Sunucular için ek ip adresi satın alabilir, var ise kendi ip adreslerinizi anons ettirerek kullanabilirsiniz.
- Kullanılan tüm donanımlar Verigom firmasına aittir,aracılık veya kiralama söz konusu değildir.
- KSO hizmeti dahilinde, müşteri sunucu taksitlerine erken bitirir ise, kalan ayların barındırma ücretini ödeyerek sunucuyu hemen teslim alabilir.
- Sunucularımızın tamamı Türkiye/İstanbul konumludur.
- Elektrik fiyatları,elektrik alınan firmadan gelen zam doğrultusunda güncellenebilir.
- Sunucu yönetime müşteriye aittir. ( Yeniden kurulum ve ufak istekler tarafımızca karşılanabilir. )
- Ücretli olarak profesyonel sunucu yönetim, optimizasyon ve destek paketini firmamızdan satın alabilirsiniz.
- T.C Yasalarına aykırı tüm içerikler yasak olmakla beraber,tespiti halinde hizmet iadesiz durdurulur.
- KSO hizmetinde, kullanıcı dışarıdan temin edilen ürünleri sunucuya takamaz.