10 Saniyede Linux Server $2'dan Başlayan Fiyatlarla



SSD Linux Server tüm server ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek şekilde yapılandırılmış mükemmel bir altyapıdır. CloudBunny SSD Cloud Linux Server ile artık özgürlüğün tadını çıkarın. Kendi paketinizi en uygun fiyatlara oluşturun ve yüzlerce hazır uygulamanın tadını çıkartın. Sunucu kiralama hizmeti Linux Container teknolojisiyle buluştu! CentOS, Ubuntu, Debian gibi dağıtımların yanında WordPress, Joomla, Opencart, Nodejs, ownCloud gibi yüzlerce uygulamayı saniyeler içerisinde kurun Turnkey avantajlarını yakalayın.






Neden CloudBunny Linux Server Seçmeliyim?


Türkiye'nin en iyi cloud sunucularını sahip olun.
Tamamen yerli sermayemizle oluşturduğumuz cloud sunucular dünyanın en iyi teknolojileri kullanılarak yeni nesil donanımlarla Türkiye'de üretilmiştir.

Kendi paketinizi oluşturun, kullandığınız kadar ödeyin.
CPU, Ram ve Disk gibi tüm sunucu kaynaklarınızı ihtiyacınıza göre belirleyin ve kullanmadığınız kaynaklar için asla para ödemeyin.

10 Saniyede sunucu sahibi olun.
Sunucular otomatik olarak kurulur ve size teslim edilir. Sunucu kurulumu için saatlerce beklemek zorunda kalmazsınız. Dilerseniz müşteri panelimizden otomatik olarak format atabilirsiniz.

100+ Hazır uygulamayı saniyeler içerisinde kurun.
WordPress, OpenVPN, OwnCloud, Nodejs, Nginx vb. sistemleri saniyeler içirisinde ücretsiz kurabilirsiniz.

En uygun fiyat garantisi.
SSD Cloud Linux Server paketlerimizin fiyatı oldukça uygundur. Aynı özelliklerde daha uygun fiyata hizmet alamayacağınızı garanti ederiz.

Maksimum performans için SSD diskler.
Sunucularımız yeni nesil Intel Xeon E5 serisi işlemcilerle birlikte, DDR4 RAM ve SSD Storage sistemlerle güçlendirilmiştir. Işık hızında hosting deneyimi istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Gelişmiş kontrol paneli ve kullanıcı dostu arayüz.
Sunucu kontrol panelimizde ihtiyacınızı karşılayacak tüm özellikler bulunmaktadır. Tam otomatik sistemimizle tüm işlemlerinizi beklemeden ve anında gerçekleştirebilirsiniz.

7/24 Teknik destek ile sorunlarınızı anında çözün.
Bir sorun yaşamanız durumunda 7/24 teknik destek hizmetimizden yararlanabilir sorunlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Hepsi profesyonel ekip arkadaşlarımız her zaman yanınızda.





Kontrol panelimizde ihtiyacınız olan tüm özellikler bulunmaktadır. Başlat, Yeniden Başlat, Durdur, Kapat, noVNC Konsolu, SPICE Konsolu, Yeniden Kur, Yedekler, Yedek Görevleri, Kaynak Kullanımları, İşlem Geçmişi, Network ve Güvenlik Duvarı araçlarını içerir.










Aylık Sadece $2'dan başlayan kampanyalı ücretlerle SSD Cloud Linux Server sahibi olun ve rahat bir nefes alın.

Dilediğiniz özelliklerdeki sunucuyu saniyeler içerisinde kurabilirsiniz. Kendi Paketini Oluştur. Dilediğin gibi kullan.







Işık hızında sunucularımızla uçmaya hazır mısınız?

Hemen SSD Linux Server satın alın ve bulutların eşsiz keyfini varın.

Detaylı Bilgi ve Sipariş:
https://www.cloudbunny.net/ssd-linux-server.php

%50 İndirim Kodunuz: LinuxServer

YENİ Tüm Paketlere Ücretsiz Plesk Kontrol Paneli eklendi.