1.Site

Site Adı : pm isteyin
Site Yaşı : 7 Ayında şuanda. ( Şubat 2016 )
Site içeriği : Biyografi sitesidir. içerisinde 372 adet içerik bulunmaktadır.Google indexi baya fazladır. İçeriklerin çoğu özgünleştirilerek girilmiştir. Siteye yaklaşık 7 aydır sorunsuz içerik girişi sağlanmaktadır. zamanında adsense alıp ekledim ama günlük rakamlar tatmin etmediği için bende reklamları kaldırdım kullanıcılar rahatsız olmasın diye. ileride tekrar eklenebilir. Tanıtım yazılarınız 300 kelimelik olmalı ve illegal siteler olmamalı mümkünse. 3 link çıkışı olacaktır ve sonsuza kadar ekli kalacaktır sitede. Bunun yanında altta bilgilerini verdiğim sitedede tanıtım yazınızı ekliyorum. yani 2 sitede tanıtım yazısı toplamda 15 tl. Siteye ait bazı fotoğraflar;

Şubat - Ağustos Arası Analitik

Ara ara günlük 200-300 arası bazen 150-200 arası bazense 100-150 arası seyrediyor ama 100 aşağısına düşmemektedir.



En önemliside gelen aramalar tamamen organik yandexten bile gelmiyor hemen hemen hepsi googledan gelmektedir. yandex olduğu takdirde ben hitlerin en az 500 olacağı kanaatindeyim;



2.Site

Site Adı : pm isteyin
Site Yaşı : 8 Ay ( Ocak 2016 )
Site İçeriği : Sağlık sitesidir. Domainin jenerikliğide bellidir. içerisinde 164 adet içerik vardır. içeriklerin %50 si özgünleştirilmiştir. Günlük hiti 5-10 arası değişmektedir. Bazen 15-20 de olabiliyor.

Son notlar: 2 sitede ortadadır inceleyip kararınızı verebilirsiniz 15 tl ye 2 adet tanıtım yazısı gayet makul. Bu 2 siteden de asla link çıkışı olmamıştır. Eğer dilerseniz linkte satın alabilirsiniz. En alt footera linkleriniz eklenebilir.
1 Aylık : 15 tl
3 Aylık : 35 tl

Ayrı ayrı sitelerden tanıtım yazısı istiyorsanız; Biyografi sitesinden 10 tl, sağlık sitesinden 5 tlye yardımcı olabilirim.

Linklerde 2 sitede birden duracaktır bilgilerinize sunarım. ödeme yolları enpara ve ziraattir. iyi forumlar.