Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() +200 Google Newsli Siteden Satış! (EN AZ 1 YIL GARANTİLİ SATIŞLAR) |
|
||||
|
||||
![]() Örnek Siteler Site 1 (Google news - yazılar 1 yıl kalır) site yaşı: +10 yıl alexa global: 62K alexa tr : 947 fiyat: 80TL - Site 2 (Google news - Yazılar 1 yıl kalır) içerik: Güncel Haberler site yaşı: +10 Yıl alexa global: 13K fiyat: 60TL - Site 3 Google News içerik: Güncel Haberler site yaşı: +3 Yıl alexa global: 159K alexa tr : 3K fiyat: 60TL - Site 4 (Google News YOK) içerik: Güncel Haberler site yaşı: +9 Yıl alexa global: 359K alexa tr : 8k fiyat: 50TL Site 5 15 Yıllık haber sitesi içerik : güncel haberler Site yaşı : + 15 Yıl alexa global: 927K alexa tr : 25k fiyat: 60TL YENİ Site 6 Google News Kayıtlı içerik : güncel haberler alexa global: 729K alexa tr : 12k fiyat: 60TL Toplam +200 Google NEWS Site Çoklu alımlarda makale yazımı dahil fiyatlar ![]() Makale Yazımı : 300 kelimesi 5TL olarak makaleleriniz işin hakkını veren arkadaşlara yazdırtıyoruz, etkisi sizide şaşırtacak sonuçlar veren tanıtım yazısı hizmeti veriyoruz. ![]() - Günlük yada toplu raporlama, Çoklu alımlarda makale yazım desteği - Tekli satışlarda en düşük site fiyatı 50TL - Siteler 50 -350TL arasında degişen HABER siteleridir. - Toplu paket alarak çok daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. - SEO hizmeti vermiyoruz, tanıtım yazı satışı yaparak SEO'nun en önemli ayağına destek oluyoruz. ![]() Ödeme : Garanti, Enpara, Kuveyttürk, iş başında peşin olarak ödeme alınır Forum dışı iletişim : bekirturan@hotmail.com.tr SKYPE : bturaan ![]() "Yaptığımız çalışmalar 1 yıl garantilidir, oluşabilecek anormal durumlarda fazlasıyla telafiler yapılır." Tüm siteler için en düşük fiyat garantisi vermiyorum, en iyi hizmet garantsi veriyorum! Satılık Domain : habershow.net Fiyat : 3000TL ![]()
Konu tamideal tarafından (15 Kasım 2019, 20:40 ) değiştirilmiştir.
Sebep: yazım hatası düzeltmesi
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
pm alabilir miyim.
|
|
||||
|
||||
Bu siteleri pm alabilirmiyim.
|
|
||||
|
||||
PM gönderildi konu güncel son 8 gün
|
|
||||
|
||||
pm lütfen
|
|
||||
|
||||
pm gönderildi konu aktif alımlar devam ediyor
|
|
||||
|
||||
Pm sitelerin linkiyle detay alabilirmiyim....
|
|
||||
|
||||
pm gönderildi
|
|
||||
|
||||
hayırlı satışlar