24 Ocak 2016, 10:47
|
 |
Graphic Designer
|
|
|
|
İş Alımı Kapalı
Teslimat: Yapılan tasarımlar ".ai - .psd - .png - .jpg" formatlarında "Tam boy" ve "Mini boy" olarak teslim edilecektir.
Teslimat tarihi: İş alınıp ödeme yapıldıktan sonra "maksimum 3 gün" içerisinde tasarım teslim edilecektir.
Fiyat: Detay gerektiren çalışmalarda fiyat değişiklik gösterebilir, ağır işler harici standart çalışma fiyatları 25₺'dir.
Alıntı:
AF9009 Adlı Üyeden Alıntı
kaliteli ve güzel logo yapan arkadaşımız kaçırmayın  tekrar çalışmak dileğiyle
|
Alıntı:
videolarim Adlı Üyeden Alıntı
1 adet facebook kapak yaptırıldı, hızlı ve sorunsuz işlem için teşekkürler.
|
Alıntı:
burakdostoglu Adlı Üyeden Alıntı
Arkadaş in ellerine sağlık çok güzel kapak fotoğrafı yaptı tekrar çalışmak dileğiyle
|
Alıntı:
techandworld Adlı Üyeden Alıntı
Logo yaptırıldı gayet güzel iş çıkardı arkadaşımız
|
Alıntı:
Yarım saat içerisinde güzel bir logo yapıp teslim etti, teşekkür ediyorum gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. 
|
Alıntı:
FRTKRKL Adlı Üyeden Alıntı
Mert kardeşim güzel bir logo hazırladı bizim için, ellerine sağlık.
|
Alıntı:
ByImMortaL01 Adlı Üyeden Alıntı
logo tasarımı yapılmıştır teşekkürler allah razı olsun 
|
Alıntı:
UzmanTECH Adlı Üyeden Alıntı
mertus yani Mert arkadaşımızdan hizmet alan birisi olarak söylemek istiyorum ki çoğu kişiden işini gerçekten iyi yapan bir arkadaşımız normalde ücret ödenmeden demo bile gönderilse üzerine Demo vs... gibi şeyler yazıp gönderilir fakat bu arkadaşımız ödeme yapmadığım halde direk yapıp ilk önce demoyu ardından gerekli dosyaları gönderdi açıkçası çok şaşırdım bu davranışı için kendisini tebrik ederim.
Not: Bu yorumu okuyan içi fesat kötü veya art niyetli arkadaşlar lütfen logoyu yaptırıp da parayı ödememezlik yapmayın 25 TL için kul hakkına girmeyin. ( Kamu spotumu da yaptım artık gidebilirim  )
|
Alıntı:
Utayist Adlı Üyeden Alıntı
Sadece logo ile kalmadı arkadaş sağolsun sitenin renk tonuna kadar el attı tüm sorunlarımı ortadan kaldırdı. Hızlı ve sağlam işçiliğinden dolayı minnettarız.
Tekrar çalışmak dileğiyle,iyi akşamlar.
|
Alıntı:
kursunkalem Adlı Üyeden Alıntı
Emeğine sağlık kardeşim , Güzel bir kapak fotoğrafı tasarladı , işinde gayet başarılı..
|
Alıntı:
murattilki Adlı Üyeden Alıntı
Logo ve bannerler yaptırıldı, uygun fiyata kalite iş yaptığı için teşekkür ederim.
|
Alıntı:
ChesterFiel Adlı Üyeden Alıntı
Guzel bir logo yaptirildi tesekkurler. Tekrar calismak dileklerimle. Arkadas ilgilidir onerilir 
|
Alıntı:
AF9009 Adlı Üyeden Alıntı
4. logo çalışmamız oldu ellerine sağlık kardeşim tekrar çalışma dileğiyle.
|
Alıntı:
çalışma yaptırıldı, teşekkürler. 
|
Alıntı:
GüvenSEO Adlı Üyeden Alıntı
Hızlı ve güzel bir logo tasarladı , önerilir.
|
Alıntı:
yasinfe Adlı Üyeden Alıntı
Güvenilir ve ilgili arkadaş . Sağolsun güzel bir logo yaptı çalışmanızı tavsiye ederim.
|
Konu mertus tarafından (03 Mart 2018, 07:40 ) değiştirilmiştir.
|