HUAWEI WATCH GT serisi her zaman akıllı saatin pil ömrünün sınırlarını araştırıyor. HUAWEI’nin kendi geliştirdiği giyilebilir çip Kirin A1, çift çipli tasarım ve akıllı güç tasarrufu teknolojisi ile, size 2 hafta boyunca gece gündüz hizmet ediyor.

Minimalizmin estetik tasarımından esinlenen HUAWEI WATCH GT 2, çerçevesiz görüş oluşturmak için yüksek kaliteli bir 3D cam yüzü birleştiriyor. İnce işçilik, saat kasasının detayında ve klasik tasarım tarzında yakalanır.

Kişisel eğitimde yeni bir atılım. HUAWEI WATCH GT 2, antremanlarınızı hassas konumlandırma sistemleriyle takip eder ve doğru TruSeen ™ 3.5 ile kalp atış hızınızı izler. İç ve dış mekan aktiviteleriniz için profesyonel bir arkadaştır.

Saatimizin tüm özelliklerini antrenman modlarına birlikte haydi birlikte bakalım.




Egzersiz
Egzersiz modları içerisinde toplamda 100 adet egzersiz modu bulunmaktadır. Bu 100 egzersiz modu neymiş ne değilmiş hadi hep beraber bakalım.

Koşu Parkurları
Koşu parkurları içerisinde toplamda 13 adet mod bulunmaktadır. Ne tarz koşu yapacağımızı, nasıl yapacağımızı seçerek antrenmanımıza başlayabiliriz.

Koşu/Yürüyüş Öncelikli
Koşu rutinine alışmak için önce hızlı yürüyüş ve hafif koşu ile başlayın. Bu antrenman, aerobik kondisyonunuzun temelini oluşturmanızda yardımcı olabilir.

Koşu/Yürüyüş Gelişmiş
Kondisyon arttıkça hızlı yürüyüş ve koşu arasında geçiş yapın. Bu antrenman, aerobik kondisyonunuzu artırmaya yardımcı olur.

Kolay Koşu
Uzun süreli koşulara alışmak için düşük ve orta yoğunluktaki aerobik antrenmanlarını birleştirin. Bu antrenman, aynı zamanda toparlanma süreci içinde çok önemlidir.

Konu uzun olduğu için burada kesiyorum. Devamı için kaynağa göz atabilirsiniz.

Kaynak: HuaweiAilesi