Bireylerin talep ve ihtiyaçlarına göre gittikçe teknolojik gelişmeler hızlanmakta ve ihtiyaçları tatmin etmek amacıyla pek çok yeni gelişmeler olmaktadır. Bu gelişmelerin fazlasıyla süratli ilerlediği mecralardan birisi bilgisayar sektörü olmaktadır. Dünyanın Küreselleşmesi yani uzak coğrafyalar arası bilgi paylaşımının fevkalade hızlı gerçekleşmesi ve internetin keşfi ile bilgisayar hayatımızın vazgeçilmez unsuru olmuştur. Hemen hemen tüm iş sektörlerinde, oyun odaklı kullanımda, yazılım ve geliştirme noktasında ve daha pek çok alanda bilgisayarlar kullanılmaktadır. Bu denli fazla rağbet görmesinin başlıca sebepleri; bilgi ve veri aktarımının çok hızlı olması, veri ve dosya depolama imkânının olması, iletişimde hızı ile çığır açması, zamandan ve enerjiden muntazam bir tasarruf sağlamı gibi gerekçeler sayılabilir. Tüm bunlar bilgisayar sektörünü cazip kılan, bugünün ve geleceğin alternatifsiz bir unsuru kılan başlıca faktörlerdir.





Laptop Tavsiyeleri


Bugün dünyada bilindiği gibi network, bilgi teknolojileri ve internetin hayatımıza girmesi ile birlikte bilgisayarlarda büyük bir devrim olmuş ve yaşamımıza yeni bir konsept ile girmiştir. Bilhassa; kolay ve rahat taşınabilme imkânının sunduğu konfor, şarj niteliği sayesinde elektriğe sürekli bağımlı olmaması, kibar, konforlu ve estetik tasarım ve görünümü ile laptopları fevkalade öne taşımaktadır. Günümüzde hemen hemen tüm bireyler laptop ihtiyacı hissetmektedir. Gerek yazılım ve network gerekse iş ve oyun olmak üzere geniş bir kullanım amacı yelpazesine sahiptir. Tüm nu nitelikler, laptopları cazip kılmakta ve talebi artırmaktadır. Laptop üretici ve geliştirici firmalar ise talebi karşılamak ve beklentilere uygun ürünler verebilmek adına çok sayıda ve farklı özelliklere sahip birbirinden farklı tasarımlarla laptop üretmekte ve tüketicilere sunmaktadır.



Her birey laptop istemekte ancak istediği laptopu ekonomik yetersizlikler sebebi ile edinememektedir. Ancak kısa vadede veya uzun vadede bazı laptoplar indirim ve kampanyalar sayesinde çok cazip fiyatlara inmektedir. Bu yıl içerisinden çok kullanıcı bulan ve rağbet gören, uygun fiyatlı laptop önerileri 2018 listesi ve uygun fiyatlı laptop noktasında en çok tercih edilen cihazlar sizlerle:



1)Lenovo V1 10 80TG011JTX 15,6” Notebook, Intel Celeron N3350, 4GB RAM, 500GB HDD, FreeDOS:

Lenovo’nun yeni çıkardığı bu ürün, uygun fiyatlı laptop önerileri noktasında ilk sırayı almakta ve çok satılmaktadır. 4 GB RAM’i, çift işlemcisi ve 1,1 GHz işlemci hızı ile fevkalade hızlı bir üründür. Fiyat performans değerlendirmesi yapıldığı takdirde alanında neredeyse en başarılı üretimdir. Estetik tasarımı ve 500 GB sabit sürücü boyutu ile hem harici hem dâhili çok çekici özelliklere sahip bu ürün çok uygun fiyatlara satılmaktadır. Şuan en düşük 1424 TL’ye satışa sunulan bu ürün genel seyir 1500 lira civarında dolaşmaktadır.

Laptop Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun 2018



2)Apple MackBook Air Notebook, Intel Core i5 işlemci, 128 GB SSD Mac OS X
:

Apple bünyesinde tasarlanmış bu ürün ince, hafif ve güçlü yapısı ile çok fazla talep görmektedir. En bariz göze çarpan yeniliği ise; geleneksel wi-fi lere göre üç kat yüksek performans elde edebilmesidir. 128 GB RAM’i ile bir bilgisayardan yana tüm beklentilerinizi karşılamaya fazlasıyla yetmektedir. Güçlendirilen pil performansı ile de ortalama on saat kadar kullanım imkânı sunmaktadır. Bu ürün performansına göre uygun bir fiyatta satışa sunulmaktadır. 6599 TL TL gibi ilk başta göze çok fazla gelen bir fiyata sahipmiş gibi gözükse dahi performans ve sahip olduğu niteliklere göre uygun fiyatlı laptop kategorisinde yerini almaktadır.

Laptop Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun 2018

3)HP 2EQ04EA 14″ Notebook, Intel Celeron-N3060, 4GB RAM, 64GB SSD,

Windows 10: Uzun süreli kullanımda dahi hız kesmemesi amacıyla güçlendirilerek tasarlanan dâhili özellikleri sayesinde bu ürün ile bilgisayardan yana tüm beklentilerinizi 1250 TL gibi cüzi bir miktara karşılayabilirsiniz. Uygun fiyatlı laptop önerileri listemizde ikinci sırayı alan bu cihaz; 4 GB RAM ve on saat pil ömrü ile sizlere oldukça keyifli ve konforlu bir hizmet sunmaktadır. Çok cüzi bir miktara satılan bu cihazı hiç kaçırmadan edinmelisiniz. Zira ilgili fiyata aynı niteliklere sahip laptop bulmak çok güç olacaktır.

Laptop Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun 2018



4) HP 250 G6 Intel Core i5 7200U 8GB 1TB Radeon 520 Freedos 15,6″ Taşınabilir Bilgisayar 2LB38ES:
Yine HP bünyesinde tasarlanan ve satışa sunulan bu cihaz fevkalade çekici özellikleri sayesinde oldukça fazla alıcı bulmaktadır. Bu yıl kullanıcıların hizmetine sunulan bu cihaz uygun fiyatlı laptop 2018 adlı arama yapıldığı takdirde hiç şüphesiz en üst sırada çıkacaktır. AMD işlemciye sahip, Core Duo 2.50 Ghz işlemci hızı yüksek performans isteyen uygulamalarda dahi un ufak bir kesinti yaşamadan sizlere konforlu bir kullanım keyfini sunmaktadır. 8 GB RAM ve 1 TB sabit sürücü boyutu sayesinde sizlere yüksek standartlı çok cazip bir fiyata sunmaktadır. 3850 TL gibi performansının çok altında bir fiyata satılmakta olan bu cihaz süratle tüketilmektedir. Ayrıca eşsiz tasarımı sayesinde estetik beklentileri de karşılayan bu ürün görünümü itibarıyla da pek çok kimsenin beğenisini kazanmaktadır.

Laptop Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun 2018

5)

Asus X540NA-GO067 15,6″ Notebook, Intel Celeron N3350, 4GB RAM, 500GB HDD, FreeDOS


KAYNAK