NOT: Hesaplar aktif ve organik türk kripto, borsa kitlesine hitap etmektedir. Hesapların ortak özelliği belirli bir kitlesi, etkileşimi ve alt yapısı olmasıdır, yani üzerine koyarak büyütebileceğiniz hesaplardır. Hesap ile ilgili detaylar ve fiyatlar aşağıda verilmiştir. İletişim bilgileri en alttadır, whatsapp dan ya da DM'den ulaşabilirsiniz 👇
-- Hesap 1 --
Kullanıcı Adı: WHATSAPP
Hesap Takipçi Sayısı: 25.530
Takip Edilen Sayısı: 115
Hesap Kuruluş Yılı: 2022
Gönderi Sayısı: 766
Mail Durumu: İlk Mailli
Hesap Durumu: Mavi tikli, Aktif ve Organik
Suspend/İhlal Durumu: Daha önce askı ve suspend olmadı, temiz hesap
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto %100 TÜRK KİTLE
Hesap Fiyatı: 42.000 TL
Hesap aktif olarak kullandığım, gelişmeye müsait alt yapısı vardır.
Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır bazı kripto fenomenleri takip ediyor.
Binance Global borsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliride vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama $125-150 USD arası fiyat veriyorum.
Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım, ilk maili mevcut gelecekte sorun yaşamazsınız, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİK BİLGİSİ 👇
--------------------------------------------------
-- Hesap 2 --
Hesap Takipçi Sayısı: 18.650
Takip Edilen Sayısı: 132
Hesap Kuruluş Yılı: 2022
Gönderi Sayısı: 748
Mail Durumu: Maili ile birlikte verilecek
Hesap Durumu: Mavi tikli, Aktif ve Organik
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto %90 TÜRK , %10 GLOBAL kitle
Hesap Fiyatı: 31.000 TL
Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır bazı türk kripto fenomenleri takip ediyor.
Binance borsası ile affiliate anlaşması vardır, reklam geliri borsanın anlaşmalı lansmanlarını paylaşarak havuzdan pay alıyor ya da projeler DM üzerinden yazıyor post başına ortalama $100-120 USD arası fiyat veriyorum.
Çok aktif olamadığım için kısıtlı içerik üretmeye başladım, ne kadar çok aktif olur içerik üretirseniz o kadar tanınır ve iş alırsınız.
Ciddi alıcılara küçük bir indirim yaparım, ilk maili mevcut gelecekte sorun yaşamazsınız, sadece ilgilenenler ulaşırsa sevinirim. İSTATİSTİK BİLGİSİ 👇
--------------------------------------------------
-- Hesap 3 --
Hesap Takipçi Sayısı: 14.240
Takip Edilen Sayısı: 171
Hesap Kuruluş Yılı: 2013
Gönderi Sayısı: 372
Mail Durumu: İlk Mailli
Hesap Durumu: Mavil tikli, Aktif ve Organik
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi: Crypto %100 TÜRK KİTLE
Hesap Fiyatı: 22.000 TL
Aynı şekilde ; Kripto içerikleri, veriler, grafikler ve kişisel görüşlerimi paylaşıyorum. Organik hesaptır, MMTURK ALAYLI, Ustad Splinter, MUHAFIZ, Kripto Warrior vb. birçok kripto fenomeni ve borsa KOLs ları takip ediyor.
OKX borsası ile affiliate anlaşması vardır, komisyon ve hacim odaklı çalışıyorum. Reklam geliride vardır ara sıra projeler yazıyor post başına ortalama $75-100 USD arası fiyat veriyorum.