Ücretsiz Görsel Tasarımı (Logo, Banner, Konu ve İnstagram Hikaye Tasarımları vb)





Merhaba arkadaşlar, sosyofikir olarak yeni bir etkinliğe imza atıyoruz. Websitelerinizde, instagram sayfalarınızda, youtube ve twitter fan sayfalarınızda yayınlanmak üzere sizler için belirttiğiniz boyutta görsellerin tasarımlarını sizin için ücretsiz olarak yapıyoruz. Toplamda 5 görsel ilk aşamada sizler için yapılacaktır. Örneğin bir yazı yazdınız ve bunun daha görsel bir içerikle desteklenmesini istiyorsunuz, sizler için bunu sosyal medyada paylaşılmak üzere .png .jpeg, .mp4 veya .gif formatında düzenliyoruz.

Not: Fotoğraflar sadece ilgili formatlarda olacaktır. .psd formatları kişilerle paylaşılmayacaktır.


Sosyal Medya hesapları, 500+ olan kullanıcılar eğer sitemizin bu konusunu paylaşırlarsa
3 görsel (logo, banner, konu içeriği, instagram gönderisi, hareketli gif veya mp4 olan hikayeler, youtube giriş introsu vb.)

Sosyal Medya hesapları, 1000+ olan kullanıcılar veya website sahipleri eğer sitemizin bu konusunu ilgili sitelerinde paylaşırlarsa
6 görsel (logo, banner, konu içeriği, instagram gönderisi, hareketli gif veya mp4 olan hikayeler, youtube giriş introsu vb.)

Sosyal Medya hesapları, 5000+ olan kullanıcılar veya website sahipleri eğer sitemizin bu konusunu ilgili sitelerinde paylaşırlarsa
Haftada 5 Görsel ayda 20 görsel sizler için düzenliyoruz.


Örnek çalışmalarımız için galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Not: Siteniz veya sosyal medya hesaplarınız incelendiğinde daha yüksek görsel tasarım sayısı da sizler için yapılabilir, bunu sosyal medyalarınız veya websitenizin durumu belirliyor arkadaşlar. Tek isteğimiz bu konuyu ilgili mecralarda paylaşmanız.

Paylaşmanız Gereken Link: https://www.sosyofikir.com/vitrin/ucretsiz-gorsel-tasarimi-5-adet.html



Not: Bu fikri yeni geliştirmeye başladık, sizlerinde eklemek istediği yenilikler olursa lütfen konu altında belirtin.