![]() berkaykrx
WM Aracı |
Son Aktivitesi: 17 Ocak 2021 22:00
- Üye Listesi
Ticaret Puanı
Genel Durum | Son Durum | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
Beğenilen Mesajları
221 Beğeni
-
PoyZi beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Canlı Yayın ScriptiTam olarak ne yapmak istediğinizi anlamadım hocam detaylı açıklama yaparsanız yardımcı olabilirimNe Zaman Beğendi: 26 Ekim 2020, 22:50
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 26 Ekim 2020, 17:06exxcalibur beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Paket Satış Yazılımı - 3 Sanal POS - Açık Kaynak - ÜCRETSİZYazılım özellikleri aşağıda yazmaktadır. Şimdiye kadar satmadığım için ücretsiz dağıtma kararı aldım. Karşılığında aşağıda verdiğim kanalıma abone olup videolardan birini beğenirseniz sizde bana bir...Ne Zaman Beğendi: 07 Ağustos 2020, 16:20
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 16 Şubat 2020, 11:36Mamilost beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Paket Satış Yazılımı - 3 Sanal POS - Açık Kaynak - ÜCRETSİZYazılım özellikleri aşağıda yazmaktadır. Şimdiye kadar satmadığım için ücretsiz dağıtma kararı aldım. Karşılığında aşağıda verdiğim kanalıma abone olup videolardan birini beğenirseniz sizde bana bir...Ne Zaman Beğendi: 20 Haziran 2020, 16:18
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 16 Şubat 2020, 11:36RasimO beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Paket Satış Yazılımı - 3 Sanal POS - Açık Kaynak - ÜCRETSİZYazılım özellikleri aşağıda yazmaktadır. Şimdiye kadar satmadığım için ücretsiz dağıtma kararı aldım. Karşılığında aşağıda verdiğim kanalıma abone olup videolardan birini beğenirseniz sizde bana bir...Ne Zaman Beğendi: 11 Haziran 2020, 13:55
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 16 Şubat 2020, 11:36ilanpazari beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Hesap Satış Teması (Özel Yapım)Açıklama : Bu tema Codecanyon'da satılan bir sisteme göre yapılmıştır. Bu temayı kullanabilmek için Yazılımı satın almanız gerekmektedir. Sizlere sadece sisteme uyarladığım tema dosyalarını...Ne Zaman Beğendi: 11 Mayıs 2020, 15:24
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 14 Ekim 2017, 01:28hazirtasarimlar beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Profesyonel 🍟🍕🍔Yemek Sipariş Yazılımı (PAYTR - SMS VE EPOSTA BİLDİRİM)- Açık Kaynak Lisansma Yok!Yazılım başka bir kişiye devredilmiştir. İlginiz için teşekkürler.Ne Zaman Beğendi: 10 Mayıs 2020, 17:01
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 09 Mayıs 2020, 17:15AdSenseİşi beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Paket Satış Yazılımı - 3 Sanal POS - Açık Kaynak - ÜCRETSİZYazılım özellikleri aşağıda yazmaktadır. Şimdiye kadar satmadığım için ücretsiz dağıtma kararı aldım. Karşılığında aşağıda verdiğim kanalıma abone olup videolardan birini beğenirseniz sizde bana bir...Ne Zaman Beğendi: 26 Nisan 2020, 11:24
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 16 Şubat 2020, 11:36yakupcevik beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Paket Satış Yazılımı - 3 Sanal POS - Açık Kaynak - ÜCRETSİZYazılım özellikleri aşağıda yazmaktadır. Şimdiye kadar satmadığım için ücretsiz dağıtma kararı aldım. Karşılığında aşağıda verdiğim kanalıma abone olup videolardan birini beğenirseniz sizde bana bir...Ne Zaman Beğendi: 22 Nisan 2020, 10:01
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 16 Şubat 2020, 11:36brkakts beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Paket Satış Yazılımı - 3 Sanal POS - Açık Kaynak - ÜCRETSİZYazılım özellikleri aşağıda yazmaktadır. Şimdiye kadar satmadığım için ücretsiz dağıtma kararı aldım. Karşılığında aşağıda verdiğim kanalıma abone olup videolardan birini beğenirseniz sizde bana bir...Ne Zaman Beğendi: 22 Nisan 2020, 01:37
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 16 Şubat 2020, 11:36MehmetMaşa beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Paket Satış Yazılımı - 3 Sanal POS - Açık Kaynak - ÜCRETSİZYazılım özellikleri aşağıda yazmaktadır. Şimdiye kadar satmadığım için ücretsiz dağıtma kararı aldım. Karşılığında aşağıda verdiğim kanalıma abone olup videolardan birini beğenirseniz sizde bana bir...Ne Zaman Beğendi: 21 Nisan 2020, 15:55
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 16 Şubat 2020, 11:36Ujolume beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Paket Satış Yazılımı - 3 Sanal POS - Açık Kaynak - ÜCRETSİZYazılım özellikleri aşağıda yazmaktadır. Şimdiye kadar satmadığım için ücretsiz dağıtma kararı aldım. Karşılığında aşağıda verdiğim kanalıma abone olup videolardan birini beğenirseniz sizde bana bir...Ne Zaman Beğendi: 21 Nisan 2020, 07:55
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 16 Şubat 2020, 11:36kadaj7794 beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Paket Satış Yazılımı - 3 Sanal POS - Açık Kaynak - ÜCRETSİZYazılım özellikleri aşağıda yazmaktadır. Şimdiye kadar satmadığım için ücretsiz dağıtma kararı aldım. Karşılığında aşağıda verdiğim kanalıma abone olup videolardan birini beğenirseniz sizde bana bir...Ne Zaman Beğendi: 06 Nisan 2020, 21:58
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 16 Şubat 2020, 11:36Fearles1453 beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Paket Satış Yazılımı - 3 Sanal POS - Açık Kaynak - ÜCRETSİZSorun yok aslında datatable jslerinden dolayı tetiklemiyor.Ne Zaman Beğendi: 31 Mart 2020, 21:34
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 21 Mart 2020, 19:09SadettinSahiner beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : Sosyal Medya Paket Satış Yazılımı - 3 Sanal POS - Açık Kaynak - ÜCRETSİZYazılım özellikleri aşağıda yazmaktadır. Şimdiye kadar satmadığım için ücretsiz dağıtma kararı aldım. Karşılığında aşağıda verdiğim kanalıma abone olup videolardan birini beğenirseniz sizde bana bir...Ne Zaman Beğendi: 23 Mart 2020, 04:19
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 16 Şubat 2020, 11:36mert29 beğendi mesaj :: berkaykrx Açık konu : 2. el yatakta yatarmıydınız?Şu bilinmeli ki oteller de olan yataklar belli dönemde yıkanıyor veya yenisi alınıyor yönetmelikte şart. Aldığınız yatakta her türlü hastalık olabilir oteller de temizleniyor fakat bu öyle mi...Ne Zaman Beğendi: 09 Mart 2020, 10:56
Mesaj Ne Zaman Yazıldı: 09 Mart 2020, 00:58
Lazım OlabilirSosyal WM AracıWM Aracı © 2010 - 2021
Bir Paşa Bilişim markası.
WM Aracı Cesur.NET İnternet Teknolojileri'nde güvenle barınmaktadır.
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 01:41.