Otomatik Planlayın

Kısacası tek bir tuş ile bütün süreci yönetirsiniz!
Sevk tarihini, Cam cinsine,kalınlığına,Camın niteliğine, makine kapasitesine vb. bilgileri kontrol ederek belirler.
Makinelerde üretilecek camların imalat Listelerini (İŞ EMİRLERİNİ) çıkarır.
Günlük çalışma süreniz standart dır. Satandart bir zaman da bir işin ne kadar zaman alacagını (10 metre kare bir işin kaç dakikada yapılacagını) hesaplar ve o gün o işi o kadar sürede bitirmenizi ister.


İş yüklerinizi grafik üzerinden görerek takip edin!

Sipariş ve imalatlarımızı görsel olarak izlemenize ve de planlamamıza yardımcı olur. Sipariş girişinde grafik yukarı yönde bir prosese (Makine) de İmalat tamamlandığında aşağı yönde hareket eder. İstenilen sayıda proses bilgisini ekrana alarak doluluk kıyaslaması yapmamıza imkan sağlar.



Hangi gün ne kadar yoğunsunuz? anlık görün

Çalışma Günlerinizi Planladıktan sonra Makina yada proseslerde hangi günde toplamda ne kadar iş yükü olduğunu anlık olarak izleyebilecek, gerekir ise müdahaleyi önceden yapabileceğiniz bir yapımız vardır.



Üretiminizi Yönetin

Üretiminizi Somut Veriler ile Yönetin;
Gün içinde herhangi bir anda ya da günün sonunda yada vardiyanın sonunda hangi makinalarda ne kadar iş yapılmış anlık olarak izlemenizi saglar.



Geri Bildirimler ve Müşteriye SMS gönderimi

İmalatı tamamlanan siparişlerin geri bildirimi ve müşteriye kısa (SMS ) mesaj olarak bildirimde bulunur.
SMS ile bilgilendirilen müşteri siparişinin durumu hakkında bilgi için telefon trafiği oluşturmayacaktır.



Siparişlerin imalat durumlarını anlık görün!

imalatı başlatılan siparişlerin imalat süreçlerindeki durumlarını anlık olarak sorgulama yapabilir, eksik yada fazlalıkları (Fire/Kırık) izleyebilirsiniz.
Müşteri, siparişi hakkında ki durumu sorduğunda Müşteri Temsilcisi İmalat durumu hakkında bilgiyi anlık olarak görür ve müşterisini bilgilendirir.



Cam stoklarınızı anlık izleyin!

Anlık stok miktarlarını izlemenize ve Mali değerini anlık görmenizi sağlar.
Parça camlarınız için stok tutabilir. Parça var/yok sorgularını kolayca yapabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=YENzliPYQ0Q

Maliyetlerinizi görerek Satış fiyatı belirleyin

Maliyetlerinizi görerek hızlı ve doğru bir satış fiyatı vermenizi saglar. Her firmanın üretim maliyetleri farklıdır. Piyasa fiyatı sizin maliyetinizi belirlemez. Çünkü her firmanın ürün kalitesi,hacmi,işcilik ve sabit giderleri farklıdır.



Stokdaki cam azaldığında e-mail gönderir!

Stokdaki cam azaldığında otomatik talep maili oluşturur ve satınalmaya mail gönderir. Optimizasyon ve cam alımı farklı kişiler tarafından yapılıyor ise doğru ve sağlam bir iletişim sağlar.



Optimizasyon için rezervasyon yapın!
Üretiminizi Somut Veriler ile Yönetin;
Kesim için optimizasyon yapıldığında anında kesim gerçekleşmiyor. Bazen optideki plaka sayısı fazla oluyor ve parçalı kesimler yapılıyor. Buna benzer durumlarda satışın bu camları satmasını engeller.



Pazarlama/Satış Stokda Rezervasyon yapmalı mı?

Pazarlama yada satış bölümü üretimden, yani optimizasyondan bagımsız hareket eder. Öyle ki bazen stokda gözüken camın optisi yapıldığı anda pazarlama yada satış aynı camı satmış olabiliyor. Bu gibi durumlarda sıkıntı yaşamamak adına geçici bir rezervasyon yapmak gerekir.



Sandık ve gümrük (Çeki) Listesini oluşturun!

Yurtiçi ve yurtdışı sevkiyatlarınız için hızlı bir şekilde ahşap sandık ve gümrük (Çeki) listesi oluşturun! Sandık maliyetlerinizi hesaplayın!



>>> CAM PROGRAMI <<<