Sanırım bir çoğunuz artık fal sitelerini yada uygulamalarını biliyor,bu tip sitelerin piyasadaki öncüleri http://binnaz.com , https://tellwe.com gibi sitelerdir.

Firmamız bu tipte sitelere yazılım ve teknik danışmanlık hizmeti vermektedir.

Sizinde aklınızda bu tipte bir site kurmak ve yönetmek,gelir elde etmek var ise doğru adrestesiniz.

Fal sitesi yada uygulaması nasıl kurulur,nasıl yönetilir,fal sitesine üye ve fal bakacak yorumcu çekmek için neler yapmamız gerekir sizlere bu yazımızda detaylıca anlatacağım.

1-) Fal Sitesi ve Yazılımı Nasıl Kurulur.

Sitenizi bizim gibi bir yazılım ve script firmasına kurdurabilir,teknik konularda ve kurulumla ilgili detaylıca bilgi alabilirsiniz.Öncelikle yapmanız gereken sitenizin isminin ne olacağına karar vermektir.

Eğer aklınızda kurmak istediğiniz fal sitenizin isminin ne olacağı konusunda bir fikir yok ise bize danışabilir bizlerden site ismi konusunda fikir alabilirsiniz.

Diyelimki site ismine karar verdiniz peki ya sonra ?

Şimdi ise sitemizin dış görünümü yani tasarımı ne şekilde ve renkte olacağını seçmeniz gerekiyor,bunun ile ilgili sitemizde referanslar kısmında örnek tasarımlar bulunmakta,ayrıca dilediğiniz dış görünümdede yapıyoruz.

Tasarım seçimide yaptıktan sonra artık bizimle iletişime geçip sitenizin kurulum ve yazılım ödemesini yapıp sitenizin inşasına başlıyabiliriz.

Bir sitenin kurulumu ortalama 1-3 gün arasındadır.Aklınıza takılan her konuda bizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

2-) Fal sitesi yada fal uygulaması nasıl yönetilir ne yapmamız gerekir.

Fal sitenizi yönetebileceğiniz bir site yönetici ekranınız olacak ve siz bu ekrandan kolaylıkla siteniz ile ilgili tüm işlemleri yapabileceksiniz zaten biz sizlere bu yönetim panelini 15-20 dk boyunca anlatıcak ve sizi bu konuda bilgi sahibi yapacağız.

Size bahsettiğimiz sitenizi yöneteceğiniz örnek yönetici paneline aşağıdaki bilgiler ile bakabilirsiniz.


3-) Fal sitesi yada uygulamasından ne kadar kazanabilirim , başarılı olabilirmiyim.

Fal Sitenizi ve fal uygulamanızı kurduktan ve hazırlandıktan sonra sıra geldi üye ve yorumcu bulmaya.

Üye bulmak için en etkili yollardan biri google reklamlarıdır , googlea reklam vererek sitenize istediğiniz kadar ziyaretçi çekebilirsiniz.Ayrıca facebookta gruplar kurup reklamlar yapıp,internetteki seri ilan sitelerin kullanarak sitenizi daha fazla insanın görmesini ve tanımasını sağlıyabilirsiniz.

Bu konular ile ilgili bize iletişim kısmındaki telefon numaralarımızdan da ulaşabilirsiniz.

Kısa özetle her işte olduğu gibi bu iştede ne ekerseniz onu biçersiniz ve kazanmak için çalışmak,sitenize özen göstermek,dürüst olmak ve çalışan yorumculara ödemelerini zamanında yapmak gerekmektedir.

Yani bir fal uygulaması ve sitesi kurulumu,yönetimi ve işletmesi ile ilgili bir çok bilgi paylaştığımız bu yazımızda aklınıza takılan herhangi bir konuda bize iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.


Örnek Siteler : https://www.falyazilimi.com/ornek-tasarim-ve-referanslar/

Fiyatlar için : https://www.falyazilimi.com/fal-sitesi-kurmak-icin-script-ve-yazilim-fiyatlari/

Demo için : https://www.falyazilimi.com/fal-sitesi-scripti-ve-yazilim-demo/

Sürekli 7/24 Mobil Telefon : 0532 456 63 70

Vergi Dairesi : Nilüfer
Vergi No : 3950587512

Çalışma Saatlerimiz : Pazar Günü Hariç / Sabah 10:00 – Akşam 20:00
Destek / Satış Skype Adresi: sinangezeroglu@gmail.com