SMM PANEL SİTESİ:

Site Adresi: PM İsteyiniz.

İstenilen Fiyat: 800₺

Sitenin Aylık Getirisi: Piyasadaki takipçi ve beğeni fiyatları yükselişinden sonra aylık 100-400 tl arası net kar bırakmaktadır.

Sitenin Kategorisi: SMM Bayilik Paneli

Günlük Tekil Hit Sayısı: Bir aylık ziyaret sayacı için tıklayınız. http://prntscr.com/ou0poe

Site Analiz Bilgileri: PM İsteyiniz.

Satışa Hosting Dahilmi?: Hizhosting hesabı ile birlikte verilecektir.VDS Sunucu üzerine site kuruludur.Hostingin aylık ödemesi 17₺'dir. Alan adı Hostinger'e kayıtlıdır.Domain 1.yılını bitirdi 2.yılına girmiştir.

Banlı Olduğu Sponsor: YOK.

Banlı Olduğu Arama Motoru: YOK.

Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Site 400 TL'lik Bu Konu üzerindeki scriptle lisanslıdır.

Özel Notlar: Askerlik durumum olduğu için 1. senesini doldurduğum 2.senesine başladığım SMM panelimi maalesef devir ediyorum.Siteyi ilk açtığım zaman farklı smm panel scripti kullanıyordum ve içinde 500 e yakın kullanıcım vardı fakat scriptteki hatalardan dolayı farklı bir smm panel yazılımına geçmek zorunda kaldım ve kullanıcılarımın hepsi silindi fakat çok kısa bir süre içinde 120 kullanıcım geri geldi ve bazıları aktif olarak paneli kullanmaktadır. Ödemeleri Shopier ve banka havalesi ile almıştım 1 yıl içinde (2018 Temmuz-2019 Ağustos) Shopierden 5553TL net bakiye yüklemesi yapıldı.Banka havalesinden 1300TL bakiye yüklendi.Toplam 6853TL bakiye yüklendi. Servis başına %250 kar yapmıştım ona göre maliyeti ve karımı tahmin edebilirsiniz.Son zamanlarda artan instagram takipçi ve beğeni fiyatlarından sonra kar oranınız ve satışlarınız düşebilir her şey reklam kalitenize göre değişir ben çok reklam verdim çok kazandım.Sizde yerine oturmuş bu paneli az bir reklamla uçurabilirsiniz.

Özel Notlar 2: Panelle birlikte ücretli olarak yaptırdığım logo ve konu tasarımını hediye ediyorum.

Özel Notlar 3: Eğer aklınızda bir soru varsa 05444680347 numaradan bana ulaşabilirsiniz.