Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() İngilizce turizm gezi rehberi sitesi + İngiltere adsense hesabı ile beraber verilecektir. |
|
|||
|
|||
Site adresi:itrader yüksek olan ve odeyebilecegini kanıtlayacak olan kişilere verilecektir.
Site için istenen fiyat: 5000 TL + İngiltere adsense hesabı ile birlikte devir işlemi gerçekleşecektir. Son fiyattır 21.97 sterlin var içinde ödeme almadı henüz eşik geçmediği için Sitenin aylık getirisi: İngiltere adsense kullanıyorum şu anda getirisi yok ilgilenirse turizm sektörü iyi tbm veriyor Sitenin açılış tarihi: 16.11.2020 Kategori, sitenin içeriği nedir: Travel Blog (ingilizce 100 + Adet özgün makale eklidir) Günlük hit sayısı: 376ları gordugu oldu son zamanlarda ilgi azalınca dusus var suan ıcın 5-20 arası gıbı dusunun Ziyaretçi kaynağı: - Domainin yaşı ve Pagerank değeri: DA17 PA 23 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik Hosting dahil midir: Evet Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yoktur Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: hayır orjınal publısher tema kurulu Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Herhangi bir sorunu yoktur site da pa oranlarıyla tanıtım yazısı satıslarına gayet olanak sağlıyor. Siteyle ilgilenemiyorum vaktim olmadigi için satıyorum Not: lütfen ciddi alıcılar yazarsa sevinirim sadece meraktan PM atmayın. |
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
1113x90 Bu Alana Reklam Ver |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|