Merhaba arkadaşlar listemdeki (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gpHTl0LmogzweO5wuVzmLoXY6pFhCkn_vVaceTnYxWM/edit?pli=1&gid=573422351#gid=573422351) 30-101 numaralı 72 adet sitem teklif usulü satılıktır. 1-29 arasındaki sitelerimede teklif verebilirsiniz ancak onları satmayı şimdilik düşünmüyorum...

• Site adresi: 101 adet site olduğu için site adresleri yukarıdaki link'te..
  • Site satış fiyatı: Tüm siteler her biri teklif usulü satılıktır.
  • Sitenin aylık getirisi: Çoklu site olduğu için yazamıyorum, tanıtım yazısı gelirim aylık 75 K ile 150 K arası
  • Sitenin açılış tarihi: Çoklu site her sitenin yaşı yukarıdaki listemde mevcut
  • DA / PA Değerleri: Bu sitenin (6-7 numara ve 10-20 numaralar arası) DA / PA değerleri piyasa ile rekabet edebilmek için organik olmayan bir şekilde arttırılmıştır.
  • Kategori / sitenin içeriği: Haber, blog, seyahat ...
  • Günlük hit sayısı: Çoklu site olduğu için veremiyorum
  • Ziyaretçi kaynağı: % 90 google, %10 sosyal medya
  • Domainin yaşı: Çoklu site, 2 yaşından, 30 yaşına kadar site mevcut, geneli 20 yaş üstü
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Siteler tüm içeriğiyle satılık
  • Hosting dahil mi?: Hayır (sadece 101 sitemi tek bir kişi alırsa ocak 27'ye kadar ödenmiş hostingimi verebilirim)
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Telif hakkı problemi yok

Siteler aynı domain sağlayıcılardan ücretsiz devredilecektir. Geneli Godady firmasında... Yaklaşık tüm siteler wordpress ve kanews tema.