Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Oyun Sektörü üzerine E-Ticaret ve Blog Siteleri Satılık |
|
|||
|
|||
Site adresleri: PM İle Verilecektir (Sadece ciddi alıcılara)
Site için istenen fiyat: 18500 TL (4 ay 3 günlük Geliri) Sitenin aylık getirisi: 4500 TL KAR (6358 TL ciro) Sitenin açılış tarihi: 13.04.2020 Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun E-ticaret ve Blog Günlük hit sayısı: 300 ![]() Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 7 Aylık Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site 1 e-ticaret 1 blog olarak toplu satılık. Hosting dahil midir: Hayır Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok Yaklaşık 6 aydır site yatıyordu ilgilenemiyordum. Daha sonra 3 Aralık günü aktif etme kararı aldım ve reklam çıktım yaklaşık 500 TL'lik bir reklam harcaması yaptım. 27 günlük geliri aşağıda yer alıyor. Bu arada bu gelir sadece 1 oyundan elde edilen gelir. Diğer oyunlarında reklamı çıkılırsa gelir çok çok artacaktır. Ayrıca 1 aylık seo çalışması ve 4 ürüne reklam parasını ödedim 1 ay boyunca bunlara para harcamanız gerekmeyecek. İlgilenenler mesaj atabilir. ![]()
Konu MehmetFazilK tarafından (30 Aralık 2020, 12:47 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
pm alalım
|
|
|||
|