Site Adresi: http://busayfabizimicin.com/.
Sitenin Kategorisi: Hediye,
Günlük Tekil Hit Sayısı: -
Satışa Hosting Dahilmi?: idare ederim
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok


İstenilen Fiyat: Teklifver al



Merhabalar;

Şubat ayında bir düşüncenin gelişmesi ile www.busayfabizimicin.com web sitesini faaliyete geçirdik ve "Bu Sayfayı Sizin İçin Ayırdık" sloganıyla kollarımızı sıvadık, İnsanlara bu projeyi anlattığımızda çok büyük destek gördük ancak iş yoğunluğu ve reklam yapamayışımız nedeniyle projeyi bırakma kararı aldık. Uygun fiyat ile;
    Domain


    Hosting


    İnstagram sayfası


    Tüm proje alt yapısı([B]web sitesi+paket içerik templateleri)


    Proje boyunca reklam amaçlı yapılmış tasarımlar


Projenin amacı: Sevgili ve çiftlerin özel günleri için web sitesi hazırlatıp hediye etmeleri idi.

İşleyiş: Kişi whatsapp üzerinden veya DM üzerinden bizimle iletişime geçip, istediği paketi bize söylüyordu. Bizde içinde yönergelerin olduğu ve bize neleri göndereceğine dair bir klasör gönderiyoruz. Klasör içerisine gerekli yazı ve resimleri ekledikten sonra bize geri gönderiyor. Bizde gönderdiği yazı ve resimleri siteleştirip istediği özel günde istediği kullanıcı adı ve şifre ile sisteme atıyoruz. Belirlediği günden itibaren 7 gün aktif olan site (Ek ücret ile süre uzatılabilir.) daha sonra sistemden kaldırılıyor.
Güzel reklam yapılabilmesi durumunda gerçekten para kazandırabilecek bir proje ancak dediğim gibi ekibimiz de ki bu eksiklik maalesef projemize yansıdı ve devretme kararı aldık.

Web sitesi: http://busayfabizimicin.com/

İnstagram Sayfası: https://www.instagram.com/busayfabizimicincom/?hl=tr

Siteyi incelerseniz projenin amacı daha anlaşılır olacaktır. Aklınızda ki soruları sorabilirsiniz. Alıcısına şimdiden hayırlı ve bol kazançlı olsun.
Not:Site kullanim talimatlarini iceren ayrintili bir video ile hic bilginiz olmasa dahi siteyi hazirlayabileceksiniz