Merhaba arkadaşlar oyungundem.com sitem uzun zamandır boş duruyordu.Geçen hafta wordpress kurup öylesine bir site açtım.
Google Webmaster Tools a eklerken şu uyarıyı gördüm.

http://oyungundem.com/ sitesinin sayın sahibi veya web yöneticisi,
Kısa süre önce sitenizdeki bazı sayfaların, kullanıcıları giriş kimlik bilgileri ya da banka bilgileri gibi hassas bilgilerini vermeye teşvik eden olası bir e-**************lık saldırısına benzediğini belirledik. Şüpheli görünen URL'leri Google.com arama sonuçlarından kaldırdık ve Google'dan e-**************lığa karşı koruma verileri alan belirli tarayıcılarda, bu URL'leri ziyaret eden kullanıcılara bir uyarı sayfası görüntülemeye başladık.
Aşağıda, sitenizde e-**************lık saldırısının parçası olabilecek bir veya birden fazla örnek URL bulunmaktadır:
http://oyungundem.com/http/bankofamerica.htm
Örnek bir uyarı sayfası görmek için şu bağlantıyı tıklayın: http://www.google.com/interstitial?url=http ://oyungundem.com/http/bankofamerica.htm
Web sitenizde barındırılan şüpheli bir e-**************lık saldırısına yönlendirilen kullanıcıların korunması için kesinlikle bunu hemen araştırmanızı öneririz. Kimi zaman bazı siteler bu tür saldırıları kasten barındırsa da aşağıdaki nedenlerden ötürü, birçok durumda web yöneticileri söz konusu saldırılardan habersiz olabiliyor:
1) site saldırıya uğramıştır
2) site, kullanıcılardan gelen kötü amaçlı olabilecek içeriği izlemiyordur
Siteniz saldırıya uğradıysa yalnızca e-**************lık saldırısına maruz kalan içeriği kaldırmakla kalmayıp söz konusu içeriğin sitenizde yer almasına izin veren güvenlik açığını tanımlayıp onarmanız da önemlidir. Ne şekilde devam etmeniz gerektiğinden emin değilseniz barındırma sağlayıcınızla irtibata geçmenizi öneririz.
Sitenizin güvenliğini sağladığınızda ve şüpheli e-**************lık saldırısına maruz kalan içeriği kaldırdığınızda veya bizim bir hata yaptığımızı ve aslında bunun e-**************lık saldırısı olmadığını düşünüyorsanız, bu sayfayı ziyaret ederek ve "yanlış sahtecilik alarmı" olduğunu bildirerek uyarının kaldırılmasını isteyebilirsiniz. Bu isteği inceler ve gereken işlemleri gerçekleştiririz.
Saygılarımızla,
Google Arama Kalitesi Ekibi


http://oyungundem.com/http/bankofamerica.htm ne arıyor? Cpanel'de bulamadım ? Nasıl sileceğim?