lostyazilim
tr.link

Siteye Forum Eklemek

37 Mesajlar 5.469 Okunma
acebozum
tr.link

Yasemin81 Yasemin81 http://afrodits.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / K
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 440 / 55
  • Ticaret 0, (%0)

teknoabi adlı üyeden alıntı

Kesinlikle haklısınız :) Fakat bende elimden geldiğince açıklamaya çalıştım belirttiğiniz hususlar makaleye eklenebilir nitelikte ve dikkate değer şeyler. En yakın zaman da güncel bir forum sistemi yazısı yazmak lazım sanırım Ç)

Hocam bir de adım adım kurulumu yazılsa çok iyi olur :) Bu arada ellerinize sağlık çok güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş. Deneme amaçlı bbpres ekledim ama öyle değişik bir şey oldu :)
http://bolgeselincelmek.com/forums
Böyle bir şey mi olacak çözemedim

wmaraci
reklam

teknoabi teknoabi Lawyer Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Lawyer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 108 / 109
  • Ticaret 11, (%100)

4411 adlı üyeden alıntı

Amacım yazınızı eleştirmek değildi.Sakın yanlış anlamayın.Nacizane kendi fikirlerimi forum deneyimlerime dayanarak dile getirdim :) Mesela benim de Wordpress ile aram iyi değildir.Ancak blogunuza bakacak olursak bu konuda başarılı görünüyorsunuz.Wordpress ile ilgili bir fikir sunarsanız konu hakkında bilgili olmadığımdan dikkate alır ve incelerim. Neyse konuyu fazla dağıtmayayım en iyisi :)

Öncelikle teşekkür ederim, benimde forum sistemleri ile aram pek iyi değildir ama sizin gibi ucundan da olsa anlarım, fikirler bizim için çok önemlidir zira onlardır ki gelişmemizi ve bizi diğerlerinden ayıran faktör. Ondandır eleştiriyi sevmemiz:cool:
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

Lawyer

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Telefon Onaysız
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)

Yasemin81 adlı üyeden alıntı

Hocam bir de adım adım kurulumu yazılsa çok iyi olur :) Bu arada ellerinize sağlık çok güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş. Deneme amaçlı bbpres ekledim ama öyle değişik bir şey oldu :)
http://bolgeselincelmek.com/forums
Böyle bir şey mi olacak çözemedim

Burada vBulletin kurulumu anlatılmış resimli olarak.Hangi sistemi kullanacağınızı belirtirseniz ona göre resimli anlatımlar ve yapılması gerekenleri belirtebiliriz.

teknoabi adlı üyeden alıntı

Öncelikle teşekkür ederim, benimde forum sistemleri ile aram pek iyi değildir ama sizin gibi ucundan da olsa anlarım, fikirler bizim için çok önemlidir zira onlardır ki gelişmemizi ve bizi diğerlerinden ayıran faktör. Ondandır eleştiriyi sevmemiz:cool:

Her türlü eleştiriye açık olmalıyız ki farklı yönlerimizi fark edebilelim :)
teknoabi Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / K
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 440 / 55
  • Ticaret 0, (%0)

4411 adlı üyeden alıntı

Burada vBulletin kurulumu anlatılmış resimli olarak.Hangi sistemi kullanacağınızı belirtirseniz ona göre resimli anlatımlar ve yapılması gerekenleri belirtebiliriz.

Her türlü eleştiriye açık olmalıyız ki farklı yönlerimizi fark edebilelim :)

Subdomainden yapsam, host yükseltme yapmam gerekecek sanırım.Bir bakayım paketime,ne gerekiyor.Olmazsa sadece forum olsun diye düşünüyorum.Bir kaç arkadaşım var,yardım edecekler,o yüzden en azından denemek istiyorum bakalım

wmaraci
wmaraci

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Telefon Onaysız
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Subdomain şart değil ki.Eğer mybb veya vbulletin kuracaksanız yine siteniz.com/forum klasörüne kurulum yapabilirsiniz.Tabi host paketiniz 2 adet mysql veritabanına izin veriyorsa.Vermiyorsa yükseltme yapmalısınız.
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / K
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 440 / 55
  • Ticaret 0, (%0)

4411 adlı üyeden alıntı

Subdomain şart değil ki.Eğer mybb veya vbulletin kuracaksanız yine siteniz.com/forum klasörüne kurulum yapabilirsiniz.Tabi host paketiniz 2 adet mysql veritabanına izin veriyorsa.Vermiyorsa yükseltme yapmalısınız.

Maalsef tek veritabanına izin veriyor. O yüzden ayrıca bir forum kurayım diye düşündüm.

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
bbPress bu işini görür eğere masrafa giremem ben dersen.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al