wmaraci reklam

WM Aracı'ndaki Ticaretinizi Arttırmak İçin Önemli Püf Noktalar

51 Mesajlar 19.414 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

wmaraci wmaraci Kat. Mod.
  • Üyelik 26.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / K
  • Meslek Sekreter
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad W** A**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

WM Aracı'nda ticaret yapan büyük bir kitle mevcut. Bu kitleye ulaşmak ve ticaretinizi arttırmanız için gerekli tüm püf noktalarını sizin için yazdık.

Aşağıdaki uygulayacağınız adımlar ile WM Aracı'ndaki ticaretinizi büyük ölçüde arttırabilirsiniz:


1- Ticaret İlanlarınızda Detay Belirtin

Açtığınız ticaret ilanlarında sattığınız ürün veya hizmeti detaylıca anlatmanız çok önemli. Hatta çeşitli analizler ve resimler ile mutlaka ticaret ilanınızı zenginleştirin. Alım yapacak insanlar ilanıza girdiğinde akıllarındaki tüm soruları cevaplamış olmalı. Bu sayede ilanınıza giren potansiyel müşteriyi kaçırmaz ve satış yapabilirsiniz. Aksi taktirde müşteriniz ilanınızdan çıkacak ve diğer ilanlara bakacaktır.



2- İlanınıza Olumlu/Olumsuz Yorum Yazan Tüm Müşterileriniz İle İlgilenin

İlanınıza yorum yazıp soru soran tüm müşterileriniz ile ilgilenin, sorularına cevap verin. Müşteriler ilgi ve alakayı sever. Eğer müşterinize geç cevap verir veya sorusuna yanıt vermezseniz başka birini tercih edecektir.

Ayrıca ilanınıza olumsuz yorum yapan kişilere güzel bir dille yardımcı olmaya çalışın. Bu karşı tarafı yumuşatacak ve hatta sizi tercih etmesini sağlayacaktır. Unutmayın. Müşteri her zaman haklıdır.

Bir çok kişi olumsuz yapılan yorumları "ilanımı baltalıyor" adı altında rapor etmekte ve silinmesini istemektedir. Politikalarımıza göre biz hakaret içermeyen tüm görüşlere ve yorumlara izin vermekteyiz. Bu tarz yorumları silmiyoruz, insanların düşüncelerine saygı gösteriyoruz. Bu yüzden gelen olumsuz yorumları rapor etmek yerine uygun bir dille cevaplamayı seçin. Gerçek anlamda ticaret yapmak bunu gerektirir.



3- İlanınızı Sık Sık Üste Taşıyın

WM Aracı'nda ticaret ilanları gelen son yoruma göre değil, bizim özel olarak oluşturduğumuz "üste alma" tarihine göre sıralanmaktadır.

İlanınızı sık sık üste taşıyarak ilgili kategoride yukarılarda listelenmesini sağlayabilir ve daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.

Bunu ilanınızda üst ve alt kısımlarda yer alan "İlanı Üste Taşı" düğmesi ile yapabilirsiniz.





4- İlanınıza Kaliteli Bir "İlan Resmi" Ekleyin

Satış ilanlarınıza sattığınız ürün veya hizmeti en iyi şekilde anlatacak kaliteli bir ilan resmi ekleyin. İnsanların büyük bir çoğunluğunun görsel hafızası sözel hafızasından daha kuvvetlidir. Bu yüzden insanlar ilanınızı eklediğiniz ilan resmi ile hatırlayacak ve ileride bir daha sizden alım yapmak istiyorsa ilanınızı diğer ilanlara göre çok daha rahat bulabilecektir.

Yine ilan resimlerinin kalitesi sizin işinize verdiğiniz özeni de birebir olarak yansıtmaktadır. Sağdan soldan bulunmuş bir resim ile oluşturulan ilan fazlasıyla özensiz ve kalitesiz görünecektir. Müşteriler bu özensizliği direkt olarak yaptığınız iş ile bağdaştıracak ve ilanınızı ziyaret etmeyeceklerdir.

Aynı şekilde resimsiz ilanlar da direkt güven kaybına sebebiyet verecek ve iş alımınızı zorlaştıracaktır.

Bu yüzden satış veya hizmet ilanlarınıza mutlaka kaliteli bir ilan resmi ayarlayıp ekleyin. Bu ilan resmi sadece size özel olsun ve sizi hatırlatsın. İlan resminizde maksimum kaliteyi yakalamak için Photoshop veya Fireworks gibi profesyonel resim editörleri kullanabilirsiniz. İlan resmi boyutu ise tam olarak 100x75px'dir. Bu boyuttan bir resim ekleyerek kalitenin bozulmamasını sağlayabilirsiniz.



5- Ticaret İlanlarınızı Profilinize Ekleyin

Ticaret ilanlarınızın profil sayfanızda listelenmesini sağlayabilirsiniz.

Bu sayede profilinizi ziyaret eden tüm herkese verdiğiniz hizmetler ve sattığınız ürünler hakkında kolaylıkla bilgi vermiş olursunuz.

Ayrıca sizinle daha önce ticaret yapmış kişi ilanınızı daha kolay bulabilir ve diğer hizmetlerinize ulaşabilir.

Canlı Görünüm: https://wmaraci.com/forum/uyeler/469-nonloser

Bir ticaret ilanınızı profilinize eklemek için ilan içinde üst kısımda bulunan "Profilime Ekle" butonunu kullanmanız yeterli.



Daha sonra ilanlarınızı profiliniz içinden sürükle bırak yöntemi ile sıralayabilir, istediğiniz ilanları sağ taraftaki çöp kutusu ikonuna tıklayarak silebilirsiniz. Profilinize şu an en fazla 10 ilan ekleyebiliyorsunuz. Eğer ileride daha fazlasına ihtiyaç duyulursa arttırabiliriz.



6- İlanınızı Sosyal Ağlarda Paylaşın

İlanınızı sosyal ağlarda paylaşarak daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz ve daha çok satış yapabilirsiniz.

Hatta bu paylaşımı ilanın sağ üst kısmında yer alan paylaş butonları ile hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.





7- Alım ve İş Veren Kategorilerini Takip Edin, Abone Olun!

Yaptığınız iş ile alakalı alım ve iş veren kategorilerini sürekli olarak takip edin ve mutlaka abone olun.

Örneğin "backlink paketi" satışı yapıyorsanız "backlink paketi alımı" bölümünü sürekli takip altına alın. Paket almak isteyen insanlar bu bölüme alım ilanları açacaklardır. Bu bölümü yer imlelerinize ekleyip sık sık takip etmekte büyük fayda var.

Ayrıca bu bölümlere abone olabilir ve günlük/haftalık olarak yeni açılan ilanlardan haberdar olabilirsiniz. Bunun için ilgili kategoriye girip en üst kısımdaki "Kategoriye Abone Ol" bağlantısına tıklamanız yeterli.





8- Alışveriş Sonrası Ticaret Puanı Kullanın ve İsteyin

Ticaret yapıldıktan sonra mutlaka karşı taraftan size ticaret puanı kullanmasını isteyin. Müşteriler aynı sektörde ticaret puanı daha yüksek kişileri tercih edecekler ve daha güvenilir bulacaklardır.

Yine siz de müşterinize ticaretiniz ile alakalı olumlu bir ticaret puanı verin. Müşterinizin arkadaşları sizin kullandığınız ticaret puanından sizi bulacaklar ve tercih edeceklerdir.



9- Premium Üyelik Avantajlarından Faydalanın

WM Aracı premium üyelik alarak ticaretinizi yüksek oranda arttırabilirsiniz.

Premium üyelik ile ilanlarınızı daha sık üste taşıyabilir, ilanınıza resim ekleyebilirsiniz. Ayrıca platin üyelik ile imzanıza 728x90 boyutlarında banner dahi ekleyebilirsiniz.

Premium üyeliğe sahip üyeler insanların gözüne daha güvenilir gelir. Çünkü bu üye hesabına yatırım yapmıştır. İnternet aleminde insanlar her zaman bir güvence ararlar ve bu güvence WM Aracı'nda premium üyeliktir. WM Aracı'nda ciddi oranda ticaret yapan tüm üyelerimiz bunu çok iyi bilmektedirler. Bu yüzden tamamına yakını platin üyelik ve kurumsal üyelik gibi yüksek paketleri almaktadırlar.

Unutmayın: Ticarette para kazanmak istiyorsanız para yatırmak zorundasınız.

Premium üyelikleri 9 taksite kadar kredi kartınız ile satın alabilirsiniz. Tüm paketleri incelemek ve premium üyelik satın almak için tıklayın:





10- Sabit İlan Hizmetinden Faydalanın

İlanınızı istediğiniz kategorilerde üst kısıma sabitletebilir ve tüm ilanlardan ayrı bir şekilde listeletebilirsiniz. Sponsor ilanlar ilgilili kategorinin her sayfasında en üst sırada, sarı arkaplana sahip şekilde listelenmektedirler. Bu sayede direkt dikkat çekerler.

Sponsor ilan hizmetinden faydalanarak WM Aracı'ndaki tüm kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Ayrıca WM Aracı kategori sayfaları arama motorlarında da çok iyi konumlarda yer almaktadır. (örn: tanıtım yazısı) Arama motorlarından gelen bu hiti yakalamak için ilanınızın en üst sırada, farklı renkte sıralanması size büyük bir fayda sağlayacaktır.

Sponsor ilan hizmetinden yararlanmak ve bilgi almak için aşağıdaki sayfadan bize ulaşabilirsiniz:







11- İmza Alanınızı İyi Değerlendirin

WM Aracı'ndaki imza alananız forum içerisinde attığınız tüm mesajlarda görüntülenmektedir. Bu alanı iyi bir şekilde değerlendirerek binlerce kişiye ulaşabilirsiniz.

Sattığınız ürün veya hizmet hakkında imzanızda insanlara bilgi verebilir ve reklamınızı yapabilirsiniz.

Ayrıca platin üyelik alarak imzanıza 728x90 boyutlarında banner dahi ekleyebilirsiniz.

Binlerce mesajı olan bir kullanıcı WM Aracı'ndaki binlerce sayfada reklamını yapacak, link alacaktır.



12- Yardım Konularına Aktif Olarak Katılım Sağlayın

Özellikle sektörünüz ile alakalı olmak üzere forumda açılan yardım konularına aktif olarak katılım sağlamanız ticaretinizi büyük oranda arttıracaktır.

İnsanlar sektöründe bilgi sahibi olan kişileri tercih eder ve iş verirler. O sektörde bilgi sahibi olduğunuzu da en iyi yazdığınız mesajlardan anlayacaklardır.

Ayrıca imzanıza ekleyeceğiniz ticaret ilanlarınız ile insanların direkt size ulaşmasını sağlayın (bknz: madde 10). Yine profil sayfanıza da mutlaka tüm ticaret ilanlarınızı ekleyin. (bknz: madde 5)



13- Hizmet ve Ürün Alım İlanlarınızı "Alım" Kategorisine Açın

WM Aracı'nda kategoriler, hizmet/ürün satış ilanları ile alım ilanları olmak üzere farklı iki kategoriye ayırılmıştır. Ticaret bölümlerinde İlgili kategorilerin alt kategorileri alım kategorileri olup bu bölümlere açılan ilanlar herhangi bir saat sınırına takılmadan açılabilir.

Bir hizmet veya ürün arıyorsanız ilanınızı bu alım kategorilerine açarak en hızlı şekilde muhattap bulabilirsiniz. Çünkü alım kategorileri satıcılar tarafından sürekli olarak takip edilmektedir.





14- Ticaret İlanınız İçin Küçük SEO Çalışmaları Yapın

Evet, yanlış duymadınız. İlanınızın satış yapacağınız kelimelerde arama motorlarında üst sıralarda çıkmasını sağlayarak satışlarınızı ciddi oranda arttırabilirsiniz. WM Aracı'nın google'daki iyi konumunu kullanarak bunu çok rahat başarabilirsiniz.

>> https://www.google.com.tr/search?safe=off&q=link+satışı&oq=link+satışı
>> https://www.google.com.tr/search?safe=off&q=ücretli+tasarımlar
>> https://www.google.com.tr/search?q=indirimli+seo+paketleri



BONUS- WM Aracı'nı Arkadaşlarınıza Tavsiye Edin

WM Aracı sürekli olarak büyüyen bir aile. WM Aracı'nı arkadaşlarınıza tavsiye ederek daha da büyümesine yardımcı olabilirsiniz.

Belki sizin arkadaşınız zaten sizin verdiğiniz hizmetten haberdar olabilir. Ancak bir başka üyemizin davet edeceği kişi sizden hizmet satın alabilir veya siz bu arkadaşın hizmetinden faydalanabilirsiniz.
contentwriter videolarim dlkrnugur

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Teşekkür ederiz, gayet başarılı ve detaylı bir anlatım olmuş :)
 

 

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

BerkeF BerkeF Hosting Solutions Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Hizmetleri
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** F**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 82 / 57
  • Ticaret 10, (%100)
Teşekkür ederiz :)
 

 

2011 den Günümüze. anksoft.net & tekveri.com

Rastena Rastena WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3776
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)
Teşekkürler , zaten çoğunu yapıyorum :D
AtilgaN

kişi bu mesajı beğendi.

prestij
wmaraci
Mersin evden eve nakliyat

dferit dferit WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Batman
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 11 / 29
  • Ticaret 4, (%100)
Yeni başliyanlar için çok iyibir örnek olmuş
 

 

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
Faydalı bilgi olmuş teşekkür ederiz :)
 

 

www.osmanlidavetiyeci.com

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Teşekkürler Çok güzel olumuş birde Alım gerçekleştiren kişilerin davranış ve tutumları hakkında bir yazı yazarsanız çok faydalı olacaktır.
serdar38 Kotil Inal

kişi bu mesajı beğendi.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

apollo1453 apollo1453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 77 / 35
  • Ticaret 31, (%100)
Teşekkürler faydalı bilgiler vermişsiniz.
 

 

SukruAK SukruAK akwebhostingi.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Veri merkezi Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 706
  • Beğeniler 135 / 135
  • Ticaret 65, (%100)
Elinize sağlık. Oldukça faydalı bir açıklama
 

 

fully fully WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek CBS ve Veritabanı Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 22, (%100)
Faydalı olmuş, elinize sağlık..
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al