Çalışma Şekli:

- Müşteri ile anlaşma sonrası ödeme ve site erişim bilgileri alınır. WordPress admin paneli ve (gerekli halde) ftp bilgileri.
- Müşteri kullandığı hosting panelinden cPanel, Plesk vb. full yedek alır. Müşteri dilerse yedeği biz alırız.
- Ön inceleme sonrası yapılacak olan işlemler belirlenir ve işe geçiş yapılır.
- İşlemler ortalama olarak 1 sitede 1-2 iş günü sürmektedir. Aksi durumlarda süreç bir kaç gün daha sarkabilir.
- Sitede yapılacak işlemler yalnızca tarafımdan belirlenen işlemlerdir. Siteye zarar vermeyecek, tema veya pluginin çalışmasına engel olmadan optimize edilecektir.
- Sitede yapılan işlemler Müşteri ve Ben arasında kalacaktır. Kesinlikle 3. şahıslarla bilgi paylaşımı yapılamaz.


Önemli Notlar:

Hosting problemleriniz nedeni ile çıkabilecek sorunlardan ben sorumlu değilim. Bu konuda sizi en iyi şekilde yönlendireceğim. Ek olarak Gtmetrix değer yükselim garantisi vermekteyiz. Ancak tüm hatalar düzeltilecek diye bir garanti vermemekteyim. Yine bu aşama da en iyi şekilde yardımcı olmaktayım.

- Pagespeed değelerinin 100 ya da 90 olması garantisi hiç bir zaman verilmemektedir. Bu değerlere temanız, reklamlarınız, eklentileriniz her şey etki edebilir. Ancak olabilecek en yüksek puan garantisi verilmektedir. Çalışma GTMetrix baz alınarak yapılmaktadır. Önemli olan husus burada zaten sitenin performanslı bir hale getirilmesi. Benden hizmet alan müşterilerimiz tüm bu hususları peşinen kabul etmiş sayılır.

- Yapılan işlemlerde GTMETRİX baz alınır. Google PageSpeed çalışma prensibini değiştirdiği için en doğru sonuçlar GTMetrix üzerinden alınmaktadır.

Referanslar ve diğer güncellemeler en kısa zamanda eklenecektir. Referans alımı yoktur.

İletişim: