Archus - Mimarlık Ofisi WordPress Şablonu

Bu tamamen yanıt veren inşaat ofisi wordpress şablonu, inşaat işiniz için tam işlevsel, yeni ve modern bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Bu tema kendine özgü bir tasarıma sahiptir, hızlı, kullanımı kolay ve yönetmesi kolaydır. Arama motorları için uygundur, tarayıcılar arası uyumluluğu destekler ve WooCommerce ile uyumludur. Hizmetlerinizi hızlı bir şekilde sunmaya başlamanıza yardımcı olmak için tasarlanan zarif bir wordpress teması. Tema düzgün ve temizdir ve sayfalarına yüksek çözünürlüklü görüntüler eklerseniz, hizmetleriniz müşterilerin dikkatini çekecektir. Tema ayrıca sosyal ağlarla akıllı bir entegrasyon sağlar. Bu, kendi kurallarına göre bir site oluşturmak isteyenler için özel bir tema.

ARCHUS ZİYERET ET!

Destek

Skype: live:markerlab (Türkçe)
Slack: markerlab (İngilizce - Rusça)
WhatsApp: +90 532-178-34-04 (Türkçe)












Barındırma Gereksinimleri


50 MB disk alanı

İşlem başına bellek sınırı: 64mb (128mb veya daha fazlası önerilir)

MySQL 5.5 veya üstü

PHP 5.4 veya daha yüksek

Mod_rewrite Apache modülü

Php fopen Apache modülü

SuPHP Apache modülü

Özellikler


Tür: WordPress Temaları

Ek Özellikler: Arka Plan Seçenekleri, Takvim, Yorumlama Sistemi, Crossbrowser Uyumluluğu, Açılır Menü, Favicon, Google haritası, Google Web Yazı Tipleri, Canlı Özelleştirici, Canlı Arama, MailChimp Hazır Şablonu, Medya kitaplığı, MegaMenu, Bülten açılır pencere, Performans Optimizasyonu, Örnek içerik, Kenar Çubuğu Yöneticisi, Sosyal Seçenekler.

Kodlama: CSS 3, HTML 5, JQuery, Sass, Geçerli Kodlama

Diğer Özellikler:

Yönetici Paneli, Kiraz Çerçevesi 5, Kolay Kurulum, Ecwid Hazır, Elementor Sayfa Oluşturucu, Uzun vadeli destek, İyileştirilmiş Kaynak Kodu, Projeler, Duyarlı, Retina Hazır, Örnek Veri Yükleyici, Arama Motoru Dostu, Hizmetler, Ekip Üyeleri, Görüşler, Görsel Editör , WPML hazır.

İşlevsellik: Blog, Galeri

Dil Desteği: İngilizce, Türkçe, Rusça

Konu: Mimarlık, Tasarım, Tasarım ve Fotoğrafçılık

Web Formları: İletişim Formu, Giriş Formu, Bülten Aboneliği, Arama Formu, Kullanıcı Kaydı