Gadnews - Teknoloji Haberleri WordPress Şablonu

Gadnews ile tam özellikli bir blog, çevrimiçi dergi veya başka bir bilgilendirme kaynağı oluşturun. Bu teknoloji incelemesi WordPress teması, Ön yükleme işlevleri ve WordPress özelleştirici ile entegredir. İkincisi, tasarımını düzenlemenize ve tüm değişiklikleri canlı görüntülemenize olanak tanır. Görsel olarak, tema büyük başlıklar, okunabilir içerik, geniş temiz alan ve ışık düzeninin karanlık üstbilgi ve altbilgiyle kontrastı açısından dikkat çekicidir. Bütün bu özellikler okuyucular için en uygun görsel deneyim sağlayabilir. Post önizlemeleri ayrıca arama, sosyal bağlantılar, abonelik formu, son yayınlar, kategoriler ve etiketler için tamamlandı. Temanın geçerli ve SEO dostu kodu sayesinde arama motorları web sitenizin sayfalarını yüksek SERP pozisyonlarını sağlayan sorunsuz bir şekilde dizine ekleyecek.

Destek

Slack: #templatemarker
satis@templatemarker.com (Türkçe)
sales@templatemarker.com (İngilizce, Rusça)
Whatsapp: +90 532-178-34-04 (Türkçe)

GADNEWS ZİYARET ET













WordPress Uyumluluğu: 4.2.x-4.9.x

WordPress Motoru: 4.4.x

Ek Özellikler: Gelişmiş Tema Seçenekleri, Başa Dön Düğme, Takvim, Yorumlama Sistemi, Crossbrowser Uyumluluğu, Açılır Menü, Favicon, Google Web Fontları, Örnek içerik, Sosyal Seçenekler, Etiket Bulutu

Ek Bilgi: İyi Dökümanlar

Önyükleme Sürümü: 3.3.x

Kodlama: CSS 3, HTML 5, JQuery, Sass

Özellikler: Yönetici Paneli, Önyükleme, Cherry Framework 5, Duyarlı, Retina Hazır, WPML hazır

İşlevsellik: Blog

Dil desteği: İngilizce

Not: Temanın GNU GPLv3 lisansı altında serbest bırakılması durumunda, bu temada kullanılan stok görüntüleri ve .psd kaynak dosyaları teslim edilen pakete dahil edilmez; çünkü bunlar GPL lisansına girmezler.

Web Formları: İletişim Formu

İndirilme sayısı: 79
Kullanılabilir Kaynaklar: .PHP
Gerekli Yazılım: Apache Server, şablon ZIP paketinin sıkıştırmasını kaldırmak için:
WinZip 9+ (Windows);
Stuffit Genişletici 10+ (Mac)