wmaraci reklam

2015 Yılının En İyi Ücretsiz WordPress Temaları

8 Mesajlar 3.104 Okunma
wmaraci reklam

blithe blithe Lorem Ipsum Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 2 / 10
  • Ticaret 5, (%100)
Dünya üzerinde en çok kullanılan içerik yönetim sistemlerinin başında gelen WordPress, son yıllarda ülkemizde de internet kullanıcıları arasında oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı. Çoğunlukla kendi içerik sitelerini açmak isteyen bloggerlar ve resmi web sitelerini kolayca hazırlamak isteyen yerel işletmeler tarafından tercih edilen WordPress; ücretsiz oluşu, kolay kurulum ve kullanım seçenekleri, geniş eklenti ve tema desteği ve arama motorları tarafından sevilmesi gibi birçok nedenden ötürü kullanıcıların en çok tercih ettiği içerik yönetim sistemi.

Bu yazımızda da farklı amaçlar doğrultusunda kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz WordPress temalarını bir araya toplamaya çalışacağız. Kişisel web siteleriniz veya bloglarınız için kullanabileceğiniz ücretsiz WordPress temalarından tutun da sahip olduğunuz yerel işletmenin tanıtımını yapmak için kullanabileceğiniz WordPress temalarına kadar birçok farklı konseptte ücretsiz WordPress temasına yer vermeye çalışacağımız bu yazımız, eminim ki birçok kullanıcımızın oldukça ilgisini çekecek ve işine yarayacaktır.

Lafı daha fazla uzatmadan sizler için seçtiğimiz "en iyi ücretsiz Wordpress temaları"'na sırasıyla göz atalım.

Sparkling



Oldukça minimal ve modern bir tasarıma sahip olan Sparkling temasını hem kişisel blog siteleri hem farklı içerik siteleri hem de firma siteleri için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bootstrap 3 kullanılarak geliştirilen tema sayesinde, WordPress altyapısına sahip siteniz her türlü platform üzerinde sorunsuz bir şekilde görüntülenebiliyor.

Ücretli olarak satılan birçok WordPress temasına taş çıkartacak mükemmel bir tasarıma, etkileyici bir vitrine ve gelişmiş araçlara sahip olan Sparkling teması sayesinde oldukça profesyonel görünümlü bir web sitesine sahip olmak artık hayal değil. Aynı zamanda SEO dostu olarak tasarlanan tema sayesinde arama motorlarının web sitenizi çok seveceğine emin olabilirsiniz.

Sparkling WordPress Teması Önizleme
Sparkling WordPress Teması İndir



Travelify



Sade ve oldukça şık bir tasarıma sahip olan Travelify teması, özellikle kişisel blog sitelerinize can vermek için kullabileceğiniz en iyi ücretsiz WordPress temalarının başında geliyor. Responsive tasarımı sayesinde hem masaüstü bilgisayarlar hem akıllı telefonlar hem de tabletler üzerinde etkileyici bir görünüme sahip olan Travelify, sahip olduğu vitrin özelliği sayesinde öne çıkarmak istediğiniz tüm içerikleri ziyaretçilerinizle hızlı bir şekilde paylaşmanıza olanak sağlıyor.

Travelify WordPress Teması Önizleme
Travelify WordPress Teması İndir



The SSMAG



İçeriklerinizi etkileyici görseller ve vurucu başlıklarla ziyaretçilerinize sunmanıza olanak sağlayacak, basit ama oldukça kullanışlı bir WordPress teması olan The SSMAG, özellikle video, resim ve sergi sitesi hazırlamak isteyen web geliştiricileri için oldukça ideal.
Responsive tasarımı sayesinde tüm cihazlar üzerinde etkileyici bir görünüme sahip olan tema aynı zamanda sahip olduğu reklam yerleşim seçenekleri sayesinde, Google Adsense yayıncılarını da oldukça memnun edecek özelliklere sahip. Tüm bunların dışında etkili bir şekilde yerleştirilen Facebook ve Twitter paylaşım butonları sayesinde içeriklerinizin sosyal medya üzerinde çok daha hızlı bir şekilde paylaşılmasına ve yayılmasına olanak sağlayacağı da bir gerçek.

The SSMAG WordPress Teması Önizleme
The SSMAG WordPress Teması İndir



Esteem



Özellikle kurumsal web siteleri için tercih edilebilecek ücretsiz WordPress temaları arasında yer alan Esteem, sahip olduğu sade tasarımı ve iyi yerleştirilmiş menüleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ücretli olarak satılan Esteem Pro WordPress teması sürümüne göre küçük eksiklikleri olsa da Esteem sizlere profesyonel görünümlü bir kurumsal web sitesi sahibi olma şansını ücretsiz bir şekilde sunuyor.

Esteem WordPress Teması Önizleme
Esteem WordPress Teması İndir



Ample



Kurumsal ve profesyonel amaçlar gözeten web sitelerine yönelik bir tasarıma sahip olan Ample teması sayesinde müşterilerinize şık ve bilgilerindirici bir ziyaret deneyimi yaşatabilirsiniz. Modern zamanların kriterleri göz önüne alınarak tasarlanmış olan bu tema, sunulan bilgileri kolay ulaşılabilir kılmak için sade ve gösterişten uzak bir çizgide ilerliyor.

Ürün, servis, mobil uygulama veya yazılım satışı yapmak için kullanabileceğiniz bir WordPress temasına ihtiyacınız varsa Ample beklentilerinizi karşılayacaktır.

Ample WordPress Teması Önizleme
Ample WordPress Teması İndir



Accelerate



Hem kişisel hem de profesyonel kullanıma uygun bir tasarıma sahip olan bir tema olan Accelerate özellikle görseller üzerine yoğunlaşıyor. Elbette bu tema, sunulan görselleri bilgilendirici kılmak adına kısa açıklamalar eklememize de imkan sağlıyor.

Açıkçası bu temanın özellikle kişisel bloglar, otomotiv ve teknoloji dünyası haberleri, rehber bloglar ve ürün tanıtımı gibi amaçlara epey yakışacağını düşünüyorum.

Accelerate WordPress Teması Önizleme
Accelerate WordPress Teması İndir



StanleyWP



Daha çok kişisel kullanıma yönelik hazırlanmış bir WordPress teması olan StanleyWP'yi kullanarak kendi bloglarınızı oluşturabilirsiniz. Gezi yazıları, kişisel deneyimler, yemek tarifleri, tavsiyeler ve deneme yazıları için son derece ideal bir tema olduğunu söyleyebiliriz.

Sade karakteriyle göz yormayan StanleyWP'de sunulan butonlar vasıtasıyla ziyaretçilerinizin içerikleriniz hakkında merak ettiği konuları ve iletişim bilgilerinizi de eksiksizce sunabilirsiniz.

StanleyWP WordPress Teması Önizleme
StanleyWP WordPress Teması İndir



PlayBook



Profesyonel olarak haber, blog ve içerik üretimine odaklanan web sitelerine yakışacak bir WordPress teması ile karşı karşıyayız. PlayBook, bölümlere ayrılmış yapısı sayesinde farklı alanlar ve kategoriler üzerine yoğunlaşan içerikleri düzenli ve göz yormadan sunmayı başarıyor.

PlayBook, modern ve görsellere odaklanan tasarımıyla içerikleri takip etmeyi adeta bir keyfe dönüştürürken bilgilendirici olmayı da ihmal etmiyor ve arayüzde yer alan görsellere ufak açıklamalar yazılmasına imkan sağlıyor.

PlayBook WordPress Teması Önizleme
PlayBook WordPress Teması İndir



Virtue



Şirketinizin faaliyet, ürün, servis ve projelerini sunabileceğiniz şık ve bilgilendirici bir WordPress teması arayışındaysanız Virtue beklentileriniz karşılayacaktır.

Üyelik sistemi sayesinde özellikle ürün ve hizmet satış sitesi kurma planlarınız varsa Virtue sizi pişman etmeyecektir. Bu tema, sahip olduğu arama fonksiyonu sayesinde ilgilenilen ürünü veya hizmeti bulmayı adeta bir çocuk oyuncağı haline getiriyor. Buna paralel olarak kullanılan büyük görseller, satılması planlanan ürün hakkında ziyaretçilere aydınlatıcı bilgiler veriyor.

Virtue WordPress Teması Önizleme
Virtue WordPress Teması İndir



Spacious



Mobil uyumlu bir WordPress teması olarak öne çıkan Spacious ziyaretçilere hayli şık bir gezinti deneyimi sunuyor.
Modern tasarımıyla beğenimizi kazanan bu tema özellikle kişisel bloglara yakışacak türden. Eğer amatör olarak ilgilendiğiniz bir iş kolu veya tutkunu olduğunuz hobiniz varsa Spacious'u başka insanlara yaptıklarınız hakkında bilgi vermek amacıyla kullanabilirsiniz.

Spacious WordPress Teması Önizleme
Spacious WordPress Teması İndir



Hueman



Bölümlere ayrılmış düzenli ve kullanıcı dostu arayüzü ile dikkatlerimizi çeken Hueman teması, özellikle habercilik ve içerik üretimi üzerinde yoğunlaşmak isteyen kullanıcıların değerlendirmesi gereken bir seçenek.

Tüm içerikleri karmaşa yaratmadan sunması ve aynı anda birçok içeriği öne çıkartması, temanın kayda değer özellikleri arasında.

Hueman WordPress Teması Önizleme
Hueman WordPress Teması İndir



Interface



Mobil uyumlu bir WordPress teması olan Interface, basitliği ve kullanım kolaylığını öne çıkartıyor. Ürün tanıtımı ve şirket projeleri için mükemmel bir tema olduğunu söylememiz gerekiyor.

Her ne kadar görsellerle zenginleştirilmiş olsa da bu temanın temel amacı kullanıcılara mümkün olduğunca fazla metinsel bilgi vermek.

Interface WordPress Teması Önizleme
Interface WordPress Teması İndir



Mystile



İnternet üzerinden ürün ve servis pazarlaması yapmak amacıyla kullanabilecekleri bir WordPress teması arayanları memnun edecek bir seçenek: Mystile.

Temanın en önemli özelliği ürünleri organize bir şekilde sunması. Bu sayede sitenin ziyaretçileri aradıkları ürünleri vakit kaybetmeden ve karmaşık menülerle uğraşmadan bulabiliyorlar. Elbette temanın üyelik altyapısı da mevcut. Kullanıcılar profil bilgileri ile rahatça giriş yapıp alışverişe başlayabiliyorlar. Alışveriş sitesi tasarlama niyetindeyseniz Mystile beklentilerinizi karşılayacaktır.

Mystile WordPress Teması Önizleme
Mystile WordPress Teması İndir



MH Magazine lite



Bu tema adından da anlaşılabileceği gibi daha çok magazine, eğlenceye ve sosyal hayata ilişkin konular üzerinde durmak isteyen site sahiplerinin beklentilerine cevap vermek üzere tasarlanmış.

Şehir yaşamı, seyahat, restoranlar, makyaj ve güzellik önerileri, alışveriş, dünyadan haberler ve gündemi meşgul eden olaylar için bu tema mükemmel bir tamamlayıcı olacaktır. MH Magazine lite hem profesyonel hem de kişisel blog amacıyla kullanılabilecek bir seçenek.

MH Magazine lite WordPress Teması Önizleme
MH Magazine lite WordPress Teması İndir



Gadgetry



Teknoloji ve bilişim odaklı web siteleri için özenle hazırlanmış bir tema olan Gadgetry, farklı içerik kategorilerini aynı anda ön plana çıkartabiliyor ve bu sayede ziyaretçilere çok daha zengin bir deneyim sunuyor.

Ürün incelemeleri, videolar, tanıtımlar ve en son haberler Gadgetry sayesinde daima ilgi çekici bir formatta sunuluyor.

Gadgetry WordPress Teması Önizleme
Gadgetry WordPress Teması İndir



Moesia



Temiz, sade ve modern çağın gereklerine uygun tasarlanmış bir WordPress teması olan Moesia, temel olarak geliştiricilerin, yazılımcıların, mobil uygulama üreticilerin hedef kitlelerine çok daha rahatça ulaşmalarına imkan veren bir yapım.

Moesia sayesinde sunduğunuz servislerin ve ürünlerin tanıtımını çok daha efektif bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Gereksiz ve kullanılmayacak butonlar sunmadığı için ziyaretçilerin aradıkları tüm bilgilere karmaşık menülerle uğraşmadan ulaşmalarına imkan sağlıyor. Elbette gerekli görmeniz durumunda yeni butonlar ekleme şansına da sahipsiniz.

Moesia WordPress Teması Önizleme
Moesia WordPress Teması İndir



Flat



Kişisel blog açmak isteyen kullanıcılara hitap eden bir tasarıma sahip olan Flat, gösterişten uzak ve mümkün olduğunca kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmış.

Açıkçası Flat, kendi blog sayfası üzerinden farklı konularda dersler vermek ve tutorial'lar yayınlamak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir tema. Tasarım olarak çok etkileyici olmasa da kullanım olarak mükemmel bir deneyim vaat ediyor.

Flat WordPress Teması İndir



Express



Express, tercihini sadelikten ve kullanım kolaylığından yana kullanmak isteyen web sitesi sahiplerinin hoşuna gidecek bir tema olma niteliği taşıyor. Sosyal medya paylaşım butonları sayesinde ziyaretçileriniz hoşlarına giden içeriklerinizi farklı kanallar üzerinde paylaşabiliyor.

Listeleme ve haber tarzı içerik üretmek istiyorsanız Express teması doğru tercih olacaktır. Bu türlere ek olarak Express'in ürün incelemeleri için de son derece doğru bir tercih olacağını düşünüyoruz.

Express WordPress Teması Önizleme
Express WordPress Teması İndir



PinBin



Pinterest'e benzer bir arayüz tasarımına sahip olan PinBin'in haber ve kişisel hobiler üzerine kurulu web siteler işletmek isteyen kullanıcıların hoşuna gidecek özelliklere sahip.

Şık, modern ve esnek tasarımı PinBin'in her türlü amaçla kullanılabilmesine izin veriyor. Fakat profesyonel kullanımdan ziyade daha çok amatör amaçlarla kullanılması çok daha yerinde bir karar olacaktır.

PinBin WordPress Teması Önizleme
PinBin WordPress Teması İndir



Rowling



Göz yormayan fakat içeriğin geri planda kalmasını da engelleyen bir tema olan Rowling, kişisel haber bloglarında, gezi ve seyahat rehberlerinde kullanabilecekleri bir tema arayan web sitesi sahiplerinin göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Bu tema üzerinde içerikler yeterince büyük görseller eşliğinde sunuluyorlar. En son yayınlanan içerikler düzenli bir şekilde ekranın belli bir bölümde listeli halde tutuluyorlar. Elbette içeriklerin farklı kategoriler altında toplanması da mümkün kılınmış. Sitede mevcut olan içerikler üzerinde arama yapabilmemize olanak sağlayan arama fonksiyonu da kayda değer özellikler arasında.

Rowling WordPress Teması Önizleme
Rowling WordPress Teması İndir



Fukasawa



Fotoğrafçılıkla ilgilenenlere hitap eden bir WordPress teması olan Fukasawa, metinsel içeriklerden ziyade görsel içerikler üzerine yoğunlaşan bir arayüz tasarımına sahip. Tabii ki sunulan görsellere ufak bilgilendirici metinler eklemek de Fukasawa'nın mümkün kıldığı işlemler arasında.

Eğer web sitenizde duvarkağıtları, tema resimleri, fotoğraflar veya dijital ortamda hazırlamış çizimler sunmak niyetindeyseniz Fukasawa'ya mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Fukasawa WordPress Teması Önizleme
Fukasawa WordPress Teması İndir



Baskerville



Elegant ve şık bir görünüme sahip olan Baskerville, kişisel blog açmak isteyenlerin beğenisini kazanacak türden bir WordPress teması.

Genel görünüm itibariyle bu tema haber içerikleri üretmek isteyen, belirli konularda yol gösterici blog yazıları oluşturmak isteyen web sitesi yöneticilerinin değerlendirmesi gereken bir seçenek. Her ne kadar bireysel kullanıma uygun olsa da Baskerville'in epey profesyonel göründüğünü de belirtmemiz gerekiyor.

Baskerville WordPress Teması Önizleme
Baskerville WordPress Teması İndir



Launch



Profesyonel kullanımdan ziyade kişisel kullanıma uyumlu olan başka bir WordPress teması: Launch. Göz yormayan, minimal ve gösterişten uzak bir arayüze sahip olan bu tema hem görselleri hem de metinleri uyum içerisinde sunuyor ve ziyaretçilerin aradıkları her içeriğe kolayca ulaşmalarını sağlıyor.

Launch'ın özellikle deneme ve hikaye yazıları paylaşmak isteyen kullanıcılara hitap edeceğini düşünüyoruz.

Launch WordPress Teması Önizleme
Launch WordPress Teması İndir



JustWrite



Metne dayalı içerikler oluşturmak isteyen ve bu amaca yönelik kullanabilecekleri bir WordPress teması arayan site yöneticileri JustWrite'a mutlaka göz atmalı.

Zengin bir arayüze sahip olan JustWrite'ın görünüm olarak en sade WordPress teması olduğunu söyleyemeceğiz. Fakat aynı anda birçok içeriği sunmasına rağmen mümkün olduğunca düzenli bir tasarıma sahip olduğunun altını çizmemiz gerekiyor.

Ekranı farklı bölümlere ayıran JustWrite, gündemin nabzını tutan ve kısa sürede yüksek sayıda içerik üretebilen sitelere mükemmel uyum sağlayacaktır.

JustWrite WordPress Teması Önizleme
JustWrite WordPress Teması İndir



Gridsby



Gezmekten, yeni yerler keşfetmekten, yeni kültürler tanımaktan ve bu aktiviteleri esnasında çektikleri fotoğrafları ziyaretçileriyle paylaşmaktan keyif alan kullanıcılara hitap eden Gridsby, tamamiyle görselliğe odaklanan bir WordPress teması.
Bu temanın tasarımını Pinterest'in arayüzüne benzetmek mümkün fakat Gridsby'de fotoğrafların altında bilgilendirici metinler sunulmuyor. Eğer profesyonel olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorsanız veya maceracı bir gezgin ruhunuz varsa Gridsby beklentilerinizi zorlanmadan karşılayacaktır.

Gridsby WordPress Teması Önizleme
Gridsby WordPress Teması İndir



Magazine



Odak noktası ne olursa olsun Magazine, haber sitelerine çok yakışacak bir WordPress teması. Görselleri ve metinleri mükemmel bir şekilde kombine eden Magazine temasının en güçlü olduğu noktalar arasında kullanım kolaylığı ve sadeliği geliyor.

Ziyaretçiler ihtiyaç duydukları ve merak ettikleri içeriklere zorlanmadan ulaşabiliyorlar. Kişisel meraklarınıza yönelik içerikler ve gündemin nabzını tutan haberler oluşturmak istiyorsanız Magazine epey hoşunuza gidecektir.

Magazine WordPress Teması Önizleme
Magazine WordPress Teması İndir



DW Minion



DW Minion, kişisel hobileri ve merakları doğrultusunda içerikler oluşturmak, deneme yazıları yazmak ve farklı konular üzerinde galeri içerikler hazırlamak isteyen web sitesi sahiplerine hitap eden bir WordPress teması olarak öne çıkıyor.

Sade ve gösterişten uzak olan tasarımı sayesinde yer alan tüm içerikleri ziyaretçilerin gözlerini yormadan sunuyor. Metne dayalı içerikler oluşturmak istiyorsanız DW Minion tercih edebilecğeiniz temalar arasında yer alıyor.

DW Minion WordPress Teması Önizleme
DW Minion WordPress Teması İndir



WallPress



Yine Pinterest'i andıran tasarımıyla dikkatlerimizi çeken bir temayla karşı karşıyayız. WallPress'in görünümü bazı kullanıcılar için fazla karışık gelebilir fakat doğru kullanıldığı takdirde farklı amaçlara kolayca uyum sağlayabilecek bir yapıya sahip.

Öznel bir değerlendirme yapacak olursak WallPress'in daha çok kişisel kullanıma yönelik amaçlar doğrultusunda başarılı olacağına inanıyoruz. Özellikle sanat, müzik, kitap, konser gibi konular üzerinde yoğunlaşmak istiyorsanız WallPress mükemmel bir seçim olacaktır.

WallPress WordPress Teması Önizleme
WallPress WordPress Teması İndir



Point



Hem kişisel hem de profesyonel amaçlı web sitelerine uyum sağlayabilecek bir tasarıma sahip olan Point temel olarak belirli kategoriler altında toplanmış olan haberleri ve bilgilendirici yazıları sunmak için kullanılabilecek bir tema seçeneği.

Düzenli görünen arayüz, içeriklerin önem düzeylerine göre sıralanmalarına olanak sağlıyor. Öne çıkmasını istediğiniz içeriklerinizi vitrine koyabilir, tarihi geçmiş ve önemini bir nebze de olsa yitirmiş olan içeriklerinizi daha ufak görseller eşliğinde ziyaretçilerinize sunabilirsiniz.

Point WordPress Teması Önizleme
Point WordPress Teması İndir



Photopia



Adından da anlaşılabileceği gibi Photopia, fotoğraf bazlı içerikler oluşturmak isteyen kullanıcıların beklentileri göz önüne alınarak tasarlanmış bir WordPress teması.

Mobil uyumlu bir altyapıya sahip olan Photopia'nın özellikle gezi ve hobi aktivitelerine dair fotoğraflar paylaşmak isteyen web sitesi sahiplerine hitap ettiğini söylemeliyiz. Eğer üreteceğiniz içerikler metinden ziyade görsellik üzerine yoğunlaşıyorsa Photpia'yı mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz.

Photopia WordPress Teması Önizleme
Photopia WordPress Teması İndir



Socute



Alışveriş sistesi kurmak gibi bir niyetiniz varsa Socute beklentilerinize tamamiyle cevap verecektir. Gelişmiş özellikleriyle dikkatimizi çeken Socute teması, üyelik sistemine destek sağlıyor ve aynı zamanda ziyaretçilerin aradıkları ürüne kısa sürede ulaşabilmelerini sağlayan bir arama butonu da barındırıyor.

Satışı yapılan ürünler Socute üzerinde detaylı fotoğraflar ve bilgilendirici metinler eşliğinde sunuluyor. Bu sayede kullanıcılar satın almak istedikleri ürünler hakkında merak ettikleri bilgilere ekstra bir işlem yapmaya gerek duymadan erişebiliyorlar.

Socute WordPress Teması Önizleme
Socute WordPress Teması İndir



Auberge



Auberge, özellikle markalara çok yakışacak türden bir tema. Eğer ürün veya hizmet tanıtımı yapmayı planlıyorsanız Auberge web siteniz için mükemmel bir seçim olacaktır.

Bu WordPress temasının en önemli özelliği son derece sade fakat bir o kadar da elegant görünen bir tasarıma sahip olması. Auberge sayesinde ziyaretçiler hem zevkle tasarlanmış bir web sitesinde gezinme deneyimi yaşayacak, hem de aradıkları her türlü bilgiye düzenli bir şekilde yerleştirilmiş butonlar sayesinde kolayca erişmiş olacak.

Auberge WordPress Teması Önizleme
Auberge WordPress Teması İndir



TA DailyBlog



TA DailyBlog, kişisel amaçlar doğrultusunda kullanılmak üzere hazırlanmış bir WordPress temelli site için tercih edilebilecek temalar arasında geliyor.

Zengin sosyal medya paylaşım seçenekleriyle dikkat çeken bu tema özellikle müzik, sanat, sinema, kitap ve konser gibi konular üzerinde yazmak isteyen yöneticilere hitap ediyor. Buna ek olarak TA DailyBlog, kendi müzik parçalarını tasarlayan ve bu parçaları takipçileriyle paylaşmak isteyen yapımcıların dagöz atması gereken seçeneklerden birisi.

TA DailyBlog WordPress Teması Önizleme
TA DailyBlog WordPress Teması İndir


FastNews



FastNews, adından da anlaşılabileceği gibi sitesi üzerinde haber içerikleri paylaşmak isteyen yöneticilerin beklentilerine cevap verebilmek üzere tasarlanmış bir tema. Bu tema sayesinde içeriklerimizi önem sıralarına göre ön plana çıkartabiliyoruz. Bu sayede ziyaretçiler taze haberlere çok çabuk ulaşabilirken, görece olarak eski haberlere de göz atabilme şansını elde ediyor.

İçerikler görseller ve metinlerle kombine edilmiş halde sunuldukları için ziyaretçiler içerikler hakkında fikir aldıktan sonra devamına erişim sağlayabiliyorlar.

FastNews WordPress Teması Önizleme
FastNews WordPress Teması İndir



Themify Base



Themify Base, özellikle moda konusunda faaliyet gösteren web sitelerine mükemmel uyum sağlayacak bir WordPress teması. Kendi tasarımlarınızı veya hoşunuza giden tasarımları paylaştığınız bir web sitesi varsa Themify Base beklentilerinize büyük ölçüde cevap verecektir.

Elbette bu temayı farklı amaçlar doğrultusunda kullanmak da mümkün. Örneğin, fotoğraf çekmeye veya turistik yerleri ziyaret etmeye merakınız varsa, Themify Base gözlemlerinizi ziyaretçilerinizle paylaşmak için uygun tasarımı sunacaktır.

Themify Base WordPress Teması Önizleme
Themify Base WordPress Teması İndir



Discovery



Mobil uyumlu altyapısıyla dikkat çeken Discovery, hem profesyonel hem kişisel amaçlar için kullanılabilecek bir WordPress teması. Özellikle seyahat ve gezi konularında paylaşımlar yapmak istiyorsanız ve bu konudaki beklentilerinize cevap verebilecek özellikte bir tema arıyorsanız Discovery'ye mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Eğer profesyonel amaçlarla kullanacaksanız Discovery ürün ve servislerin tanıtılabileceği bir sitenin teması olarak görev yapabilir. KOBİ'ler için ideal bir tema olarak tanımlayabileceğimiz Discovery sayesinde ürünler ve servisler bilgilendirici fotoğraflar eşliğinde ziyaretçilere sunulabiliyor.

Discovery WordPress Teması Önizleme
Discovery WordPress Teması İndir



Catch Box



Daha çok kişisel kullanıma uygun olacağını düşündüğümüz Catch Box, teknoloji odaklı blog yazıları yazmak isteyenlerin hoşuna gidecek bir tasarıma sahip.

Elbette bu temayı farklı kategorilerde faaliyet gösteren web siteleri için de kullanmak mümkün. Örneğin yemek tarifleri, moda ipuçları, gündemi meşgul eden haberler hakkında yazılar yazmak istiyorsanız Catch Box mükemmel bir tercih olabilir.

Catch Box WordPress Teması Önizleme
Catch Box WordPress Teması İndir



Rams



Kişisel amaçlara yönelik hazırladığınız web sitenize uygun bir tema arayışındaysanız Rams beklentilerinizi karşılayacaktır.

Sade tasarımıyla beğenimizi kazanan bu tema hem bilgilendirici hem de şık olmayı zorlanmadan başarıyor. Hobilerinize, hayata dair gözlemlerinize, fikirlerinize ve düşüncelerine yer verdiğiniz bir site için Rams mükemmel bir tercih olacaktır.

Rams WordPress Teması Önizleme
Rams WordPress Teması İndir



Wilson



Wilson isimli bu WordPress teması da profesyonel amaçlardan ziyade kişisel kullanım için tasarlanmış web sitelerine hitap eden bir seçenek.

Ücretsiz olarak sunuluyor olmasına rağmen kesinlikle ucuz bir görünüm sergilemeyen Wilson, sadelikten ödün vermek istemeyen fakat aynı zamanda şık olmayı da başarabilmek isteyen bloggerların denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Wilson WordPress Teması Önizleme
Wilson WordPress Teması İndir



Lingonberry



Basit, sade ve şık. Tamamen kişisel bloglara yakışacak türden bir tema.

Profesyonel kullanımlara pek uygun olmayan Lingonberry, belirli konular üzerinde yazılar yazmak, düşüncelerini ve fikirlerini ziyaretçilerine şık bir tema eşliğinde sunmak isteyen web sitesi sahiplerinin seveceği türden bir seneçek.

Lingonberry WordPress Teması Önizleme
Lingonberry WordPress Teması İndir



Make



Kişisel kullanıma yönelik tasarlanmış bir WordPress teması olan Make, modern zamanların gereklerini ve beklentilerini karşılayacak her özelliğe sahip.

Ziyaretçilerinizin sitenize girdiklerinde şık bir görselle karşılaşmalarını ardından da oluşturduğunuz içeriklere kolayca erişebilmelerini istiyorsanız Make'e mutlaka göz atmalısız. Sadelikten ödün vermeyen Make, aynı zamanda epey bilgilendirici olmayı da başarıyor.

Make WordPress Teması Önizleme
Make WordPress Teması İndir



Bearded



Satış, pazarlama, servis ve ürün tanıtımı gibi faaliyetler amacıyla kullanabileceğiniz bir tema arıyorsanız Bearded'a göz atmanız yerinde bir karar olacaktır. Bu temayı özellikle yazılım, mobil uygulama geliştirme ve farklı alanlarda servis sunan kurumların tercih edeceğini düşünüyoruz.

Bearded'ın hem kişisel hem de profesyonel kullanıma uygun olacağı kanaatindeyiz fakat Bearded ağırlıklı olarak profesyonel amaçlara daha uygun gibi görünüyor.

Bearded WordPress Teması Önizleme
Bearded WordPress Teması İndir

Sizler için seçtiğimiz en iyi ücretsiz WordPress temaları listemizin sonuna geldik. Umarım ihtiyacınız doğrultusunda kullanabileceğiniz kendinize en uygun WordPress temasını listemiz üzerinde bulabilmişsinizdir. Sizler de bu listede olması gerektiğini düşündüğünüz ücretsiz WordPress temaları için yorum bölümleri aracılığıyla bizlere ulaşabilir ve listenin genişlemesine katkıda bulunabilirsiniz.

Kaynak: http://blog.tamindir.com/en-iyi-ucretsiz-wordpress-temalari_10575/
ApranaX MetinBiyik SuhaMete

kişi bu mesajı beğendi.

SMM Panel, Sosyalyuvam, Bayilik Paneli, En Uygun Panel, Takipçi Paneli
reklam

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1620
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)
Çok yararlı olmuş, bu derleme için teşekkürler.
blithe

kişi bu mesajı beğendi.

KingBlogger KingBlogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Editör, Blogger Tema Yayıncısı
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1107
  • Beğeniler 240 / 251
  • Ticaret 35, (%100)
Çok iyi bir derleme olmuş.
 

 

FuadQuliyev FuadQuliyev PHP <3 Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
kaliteli temalar yapmışlar FastNews Hueman 5+
 

 

wmaraci
wmaraci

Panarogga Panarogga Adsense Onay Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)
temalar çok güzel teşekkürler.
 

 

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2005
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Wordpress temalarının 99,99%'u tek sayfalık. Onların çoğu da şirket teması. Kimse çıkıp adamakıllı blog teması yapmıyor. Kimisinde reklam koyma yok, kimisinde tema paneli yok, kimisi çok karmaşık vb vb. Hueman bence harika bir tema ama onu da demoya çevirmek çok zor.
 

 

Ertsemm Ertsemm WodPress Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 2, (%100)
Hueman gibi bir temanın ücretsiz oluşu gerçekten çok hoş.Teşekkürler
 

 

Adaymuhendis.com Mühendis Adaylarının Buluşma Noktası.

mtnglbnzr mtnglbnzr Bilgisayar Programcısı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Mücadele
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 28 / 29
  • Ticaret 22, (%100)
Elinize sağlık güzel bir yazı olmuş.
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al