Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!



Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > WordPress

Boş sayfa istiyorum, header ve footer nasıl gizleyebilirim?

  #1  
Okunmamış 06 Eylül 2019, 15:16
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 24 Mart 2016
Yaş / Cinsiyet: 54 / Erkek
Konum: Ankara
Ad, Soyad: Ul... Ta...
Mesajlar: 179
Beğeniler: 5 / 44
Ticaret: 0, 0%
Veya header ve footer alanlarını iptal edebilirim..
  #2  
Okunmamış 06 Eylül 2019, 15:19
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 19 Kasım 2018
Yaş / Cinsiyet: 22 / Erkek
Ad, Soyad: Se... Kü...
Mesajlar: 41
Beğeniler: 14 / 1
Ticaret: 0, 0%
header tag style verebilirsin. style="display:none;" bu işini görür . ya da <!-- html tagları !--> bu şekilde yorum satırına alabilirsin.
tuyo, LocalSeo, vahdettin ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  #3  
Okunmamış 07 Eylül 2019, 20:29
Lions Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 05 Mayıs 2017
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Web-Developer
Ad, Soyad: Me... Ko...
Mesajlar: 755
Beğeniler: 388 / 302
Ticaret: 1, 100%
Wordpress'in içinde özel sayfa şablonu oluşturabiliyorsunuz. Bu şablonu oluştururken header ve footer ı dahil etmezsiniz. Zor bir şey değil, Wordpress Özel Sayfa Oluşturma deyin. CSS ile gizlemek isterseniz Wordpress'de tüm sitedeki header'ı ve footer'ı gizlersiniz. PHP ve HTML site olsaydı id veya class tanımlayarak sayfaya özel gizlerdiniz ama Wordpress o konuda biraz sıkıntılı.
tuyo bunu beğendi.
  #4  
Okunmamış 09 Eylül 2019, 19:29
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 24 Mart 2016
Yaş / Cinsiyet: 54 / Erkek
Konum: Ankara
Ad, Soyad: Ul... Ta...
Mesajlar: 179
Beğeniler: 5 / 44
Ticaret: 0, 0%
Evet olmuştur teşekkür ederim arkadaşım..
  #5  
Okunmamış 09 Eylül 2019, 20:00
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 24 Mart 2016
Yaş / Cinsiyet: 54 / Erkek
Konum: Ankara
Ad, Soyad: Ul... Ta...
Mesajlar: 179
Beğeniler: 5 / 44
Ticaret: 0, 0%
Bu kodları kullanarak yeni php sayfası ürettim,

<?php get_header();
/* Template Name: Sayfanın Adı */
?>

BU ALANA SAYFA İÇERİSİNDE GÖRÜNTÜLEMEK İSTEDİĞİMİZ KODLARIMIZ GELECEK

<?php get_footer();?>


Header ve footer silince sayfa tamamen boş çıktı fakat içindekiler görünmüyor.
Sanırım silmem yanlış olmuş.

style="display:none;" foote ve header a nasıl yerleştirebilirim?
  #6  
Okunmamış 09 Eylül 2019, 22:21
wpuzman Adlı Üyenin Avatarı
wpuzman.com
 
Üyelik Tarihi: 13 Ocak 2017
Yaş / Cinsiyet: 28 / Erkek
Meslek: Yazılım
Konum: Trabzon
Ad, Soyad: Bi... Ma...
Mesajlar: 2.561
Beğeniler: 819 / 257
Ticaret: 29, 100%
header-bos.php diye bir dosya oluştur. Bir de footer-bos.php diye bir dosya oluştur. İçerisine artık ne koymak istersen....

Çağırırken de get_header('bos'); ve get_footer('bos');
tuyo bunu beğendi.
  #7  
Okunmamış 09 Eylül 2019, 22:28
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 24 Mart 2016
Yaş / Cinsiyet: 54 / Erkek
Konum: Ankara
Ad, Soyad: Ul... Ta...
Mesajlar: 179
Beğeniler: 5 / 44
Ticaret: 0, 0%
Php bilmiyorum nasıl çağırayım?
  #8  
Okunmamış 10 Eylül 2019, 00:59
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 24 Mart 2016
Yaş / Cinsiyet: 54 / Erkek
Konum: Ankara
Ad, Soyad: Ul... Ta...
Mesajlar: 179
Beğeniler: 5 / 44
Ticaret: 0, 0%
https://prnt.sc/p3ziux - https://prnt.sc/p3zl6z

Sayfaya resim koydum ama sayfa bomboş..
  #9  
Okunmamış 10 Eylül 2019, 08:36
Lions Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 05 Mayıs 2017
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Web-Developer
Ad, Soyad: Me... Ko...
Mesajlar: 755
Beğeniler: 388 / 302
Ticaret: 1, 100%
header ve footer'ı çağırırken div'in içine style='display:none!important;' vermeyi dener misiniz? Örnek:

<link rel="import" style="display:none!important" href="/header.php">

Veya yine wpuzman'ın dediği gibi header-bos.php diye bir sayfa oluşturun ve bu sayfaya id tanımlayın. Ardından

#headerip {
display: none!important;
}

verin böylece header-bos.php dosyanızı nereye çağırırsanız çağırın gizlenecektir.
  #10  
Okunmamış 10 Eylül 2019, 14:33
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 24 Mart 2016
Yaş / Cinsiyet: 54 / Erkek
Konum: Ankara
Ad, Soyad: Ul... Ta...
Mesajlar: 179
Beğeniler: 5 / 44
Ticaret: 0, 0%
• Header-bos.php diye bir sayfa oluşturdum bu sayfaya nasıl id tanımlarım?

• #headerip , #headerid olacak sanırım..

#headerip {
display: none!important;
}
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > WordPress


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 00:17.