Merhabalar. Önce kendimden bahsedeyim.

Elektronik mühendisliği ve bilgisayar programcılığı(önlisans) mezunuyum. Bu yıl DGS ile bilgisayar mühendisliği bölümüne devam etmeye başladım. Bir aksilik olmazsa ikinci dönem lisans eğitimi devam ederken bilgisayar mühendisliği yükseklisansına da başlayacağım.
Aynı zamanda bilişim alanında spesifik bir konuda 2 yıllık uzmanlık eğitimi alıyorum. İlk yılım bitti.

Hâl böyle olunca sık sık araştırma yapıyor, makale okuyor, ingilizce çeviri yapıyorum. Hangi kaynağa nereden ulaşabilirim, incelediğim kaynakta asıl önemli olan kısım neresidir gibi sorulara cevap verecek şekilde kendimi geliştiriyorum.

Peki bu konuyu neden açtım, ne yapıyorum, ne yapmıyorum?

Öncelikle şu an için sıfırdan makale yazmıyorum. Sizin seçtiğiniz bir konuda (ki bu teziniz, proje ödeviniz, dönem ödeviniz de olabilir, siteniz için yapacağınız bir kaynak araştırması da olabilir) akademik kaynakları araştırarak sizin için en uygun kaynakları size sunuyorum. Konu başlıklarını ve özetlerini sunuyorum. Beğenirseniz sizin için makalenin tüm metnini temin ediyorum.

Bir nevi danışmanlık hizmeti veriyorum. Bulacağım kaynaklar genelde ingilizce olacaktır. Eğer isterseniz benim veya sizin belirlediğiniz bir kısım için ayrıca çeviri hizmeti verebilirim.

Danışmanlık ücreti ne kadar derseniz bulunacak her kaynağın toplam sayfa sayısı bölü iki şeklindedir. Örneğin size toplamda 60 sayfa eden 5 adet kaynak buldum. Bu durumda ödeyeceğiniz ücret 30 TL dir.

Çeviri hizmeti için fiyat veremiyorum çünkü kaynağın sayfa sayısına, cümle yapısına, konu zorluğuna göre ayrıca değerlendiririz diye düşünüyorum.

Yukarıdaki konular dışında merak ettiğiniz, sormak istediğiniz herhangi bir konuda özel mesaj atabilir veya buradan yazabilirsiniz.

Örnek kaynaklar