Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() 300 TL ile yatırım yapılabilir mi |
|
||||
|
||||
Borsada hisse senedi alın satın veya kenarda bekletin
|
|
||||
|
||||
Detayları mesaj olarak gönderirmisin
|
|
||||
|
||||
Fiyatı uygun yeni piyasaya çıkan bi kaç coine yatırım yapabilirsiniz veya Web sitesi alabilirsiniz
Kendi Web Sitenizi Kurabilirsiniz (Bence hazır Web sitesi almak daha mantıklı) Domain + Hosting Yıllık Maliyeti 60₺ yi geçmez kalan miktarla işi bilenden yardım alabilir , Reklamını yapabilir veya makaleler alarak sitenizi daha iyi yerlere getirebilirsiniz. Domain Alabileceğiniz Uygun Siteler : Godaddy den dili Almanca Yapıp Domaini daha ucuza alabilirsiniz 123-reg gandi.net directinc.com dan 7-15₺ Arasında Domain alabilirsiniz
Konu SMMPANEL tarafından (13 Kasım 2019, 00:57 ) değiştirilmiştir.
|
|
|||
|
|||
İş Bankası Yatırım araçlarından kısa vadeli borçlanma yatırım aracına paranı atabilirsin. Düşmüyor aksine sürekli artıyor. 15-20 gün önce koyduğum 700 Tl paraya 6 tl faiz vermiş. Bu tarz bişeyden bahsediyorsan bankaların yatırım araçları mantıklıdır. Velhasıl kısa süreli yüksek getiri diyorsan eğer al sat işi mantıklı olur ama piyasayı iyi kovalaman gerek. Arkadaşım 900 liraya scooter aldı elektrikli, 2300 tl den sattı. Hepsine ek ve alternatif arkadaşın çay işi aşırı mantıklı. Benimde bir zamanlar yaptığım iştir seyyar çaycılık. Memleketinin pazarına çık her tezgah mutlaka en az 2 çay alıyor...
|
|
||||
|
||||
Mesela ne alalım?
|
||||
Satılık domainler;
gakguk.com hep7.com futbolog.org domainhack.net kartalyuvasi.org enuygunucakbileti.org teklif verebilirsiniz... |
|
||||
|
||||
Borsada belirli bir hisseyi alın şeklinde tavsiyesi vermek yasal olarak doğru değil. Ben sizi yönlendirmiyor, yaptığımı anlatıyorum. Doğtaş kelebek şirket hissesini (dgklb) 1 TL’ye düştüğününde aldım. 6900 tane. Bir ay içerisinde 1.22 ye çıktı. Her kuruşta 69 TL kazanıyorum. Ytd
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|