09 Ağustos 2017, 01:02
|
 |
Disallow: /pesetmek
|
|
|
|
Hayalini kurduğunuz küçük veya büyük çaplı tüm projelerinize özel yazılım çözümleri üretiyorum.
Bunun yanı sıra özellikle internetle yeni tanışan firmaların ihtiyaç duyduğu kartvizit, broşür, banner, logo
gibi tasarım ve seo hizmeti gibi bir çok dijital çözüm sunmaktayım.
Projeniz teslim edildikten sonra 15 gün boyunca küçük ve orta seviyedeki istekleriniz ücretsiz olarak yerine getirilir.
15 gün teknik destek hakkınız bittikten sonra tüm istekleriniz(küçük istekler hariç) ücretlendirilir.
Kullandığım Teknoloji ve Diller
ASP.NET - C# - MSSQL, MYSQL - JS - CSS - HTML
Platform Desteği
Web - Masaüstü
Mutlu Müşteriler
Alıntı:
Disco Adlı Üyeden Alıntı
Kendisine yardımcı olduğu ve başarılı ticaretimiz için çok teşekkür ediyorum. Çok uygun fiyatlı çalıştı arkadaş. Benim projem C# konusunda idi yaptığı çalışmayı çok beğendim öğrenciye hep destek tam destek mottosunu benimsemiş birisi. Güvenebilirsiniz.
|
Alıntı:
ErçinÇağlar Adlı Üyeden Alıntı
Arkadaşla bir otomasyon yazılımı üzerine anlaştık.Kısa zaman içerisinde teslim etti. Destekte veriyor, sağ olsun. İşinde başarılı, güvenilir. Tavsiye ederim.
|
Alıntı:
birbulut Adlı Üyeden Alıntı
Ulaş kardeşimle, web üzerinden çalışan bir program ve web sitesi yapması için anlaştık. Kısa zaman içerisinde teslim etti. Desteğini devamlı veriyor, sağ olsun. İşinde başarılı, güvenilir. Tavsiye ederim.
|
Alıntı:
wolqen Adlı Üyeden Alıntı
asp.net konusunda destek oldu, kendisine teşekkür ederim
|
Benimle İletişime Geçin:
Skype-Mail: ulas.kayalar@hotmail.com
Konu ulas2016 tarafından (28 Aralık 2018, 02:50 ) değiştirilmiştir.
|